2020-07-11 11:47:32
Φωτογραφία για ΗΠΑ: Πτώχευση κήρυξε η ιστορική εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων Brooks Brothers
Η εταιρεία έχει ντύσει σχεδόν 40 προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και Μπαράκ Ομπάμα - Η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε το τελειωτικό «χτύπημα» για αυτή

Αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 11 του Πτωχευτικού Κώδικα των ΗΠΑ υπέβαλε την Τετάρτη η ιστορική εταιρεία ανδρικών ενδυμάτων Brooks Brothers.

Η εταιρεία, που ιδρύθηκε πριν από περίπου 200 χρόνια, έχει δεχτεί ισχυρό πλήγμα από τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού, με τα καταστήματά της να κλείνουν στο πλαίσιο του lockdown.

Η Brooks Brothers, που έχει ντύσει σχεδόν 40 προέδρους των Ηνωμένων Πολιτειών, συμπεριλαμβανομένων των Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι και Μπαράκ Ομπάμα, αντιμετώπιζε προβλήματα πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας.

Για το λόγο αυτό είχε ξεκινήσει διαδικασίες αναδιάρθρωσης από το 2019 και εξέταζε πολλές στρατηγικές επιλογές για να μπορέσει η επιβιώσει, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής πώλησης της επιχείρησης.

Εντούτοις, η κρίση του Covid-19 αποτέλεσε το το καθοριστικό πλήγμα για τη δραστηριότητά της.

Η εταιρεία διαθέτει σχεδόν 250 καταστήματά στη Βόρεια Αμερική και εξετάζει από τις αρχές Απριλίου ποια μπορεί να κλείσει. Ήδη έχει αποφασιστεί να μπει λουκέτο σε περίπου 51 από αυτά.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ