2020-07-11 15:30:08
Φωτογραφία για Αγράμπελο Ξηρομέρου: Καθαρισμοί από χόρτα στους κοινόχρηστους χώρους από μηχάνημα του Δήμου Ξηρομέρου.
   Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτές τις ημέρες, εργασίες καθαρισμού αγροτικών δρόμων στο χωριό Αγράμπελο Ξηρομέρου, με τρακτέρ – καταστροφέα ειδικό για καθαρισμό χόρτων και κλαδιών στους δρόμους.

Καθαρίστηκαν οι δρόμοι, κόπηκαν τα κλαδιά που είχαν κλείσει τους τοπικούς δρόμους και έκαναν δύσκολη την διάβαση των αυτοκινήτων, καθαρίστηκαν τα ξερά χόρτα και η πυκνή βλάστηση από τις άκρες, για την διευκόλυνση της πρόσβασης καθώς και για την πυροπροστασία.

O Πρόεδρος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΑΓΚΑΣ της Τοπικής Κοινότητας Αγράμπελου σε ανάρτηση-δημοσίευση στο Facebook αναφερεί:

"Καθαρισμός δρόμων και σημείων εντός χωριού από μηχάνημα του Δήμου Ξηρομέρου . Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κο Giannis Triantafillakis τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κο Kostas Mpampouris καθώς και τον οδηγό Κο Χρήστος παπανικολάου που πραγματικά με την επιμονή του και την εμμονή του κατάφερε να ξεπεράσει τις όποιες απρόοπτες δυσκολίες και να βγάλει ένα ωραίο αποτέλεσμα... έχουμε συνέχεια"

Επίσης για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους, θα πρέπει να μεριμνήσουν και οι ιδιώτες οι οποίοι έχουν και την αποκλειστική ευθύνη για την αποφυγή εστίας κινδύνου σε περίπτωση φωτιάς.

 

Δείτε πολλές φωτογραφίες

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ