2020-07-12 15:36:03
Φωτογραφία για Το απλό κόλπο για να έχεις πάντα μαζί σου δροσερό νερό
Όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν ένα πράγμα θέλουμε μόνο για να δροσιστούμε:

παγωμένο νερό! Για τις μεγάλες βόλτες αλλά και τη διαδρομή μέχρι τη δουλειά, βρήκαμε τη λύση για να έχεις μαζί δροσερό νερό.

Το πιο παλιό κόλπο για παγωμένο νερό στην τσάντα ή το αυτοκίνητο, ήθελε να βάζουμε τα πλαστικά μπουκαλάκια νερού στην κατάψυξη, να γίνουν πάγος. Και ενώ αυτό είναι αποτελεσματικό, δεν είναι καθόλου πρακτικό, αφού πρέπει να περιμένεις ώρες μέχρι να λιώσει ο πάγος και να μπορείς να πιεις ξανά.

Τα τελευταία χρόνια έχουν κάνει την εμφάνιση τους κομψά πλαστικά και inox παγούρια νερού, που μπορείς να πάρεις μαζί σου στο γυμναστήριο, αλλά και στη βόλτα ή στο γραφείο, εξασφαλίζοντας σου ότι το νερό θα μείνει δροσερό για ώρες. Για ακόμη περισσότερη δροσιά όμως, έχουμε ένα tip να σου προτείνουμε, που βασίζεται εν μέρη στην παλαιότερη τεχνική με το μπουκαλάκι στην κατάψυξη.

Με άλλα λόγια, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι το βράδυ να βάλεις λίγο νερό μέσα στο παγούρι (γέμισε περίπου το 1/4) και στη συνέχεια βάλε το στην κατάψυξη οριζόντια. Έτσι, ο πάγος που θα δημιουργηθεί, θα είναι σε όλο το μήκος του παγουριού, αλλά από την άλλη θα σου αφήνει και περιθώριο για να βάλεις αρκετό νερό. Με αυτό τον το απλό κόλπο θα έχεις συνεχώς παγωμένο νερό μαζί σου. Τόσο απλά!
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ