2020-07-14 15:20:08
Φωτογραφία για Η νέα αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά...
Αλλαγές στο «Πρωινό» θέλει να κάνει ο ΑΝΤ1 στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ώστε την επόμενη σεζόν η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή να αναστρέψει την πτωτική πορεία της στους πίνακες τηλεθέασης.

Τις επόμενες μάλιστα ημέρες θα γίνει σύσκεψη της παρουσιάστριας με τη διοίκηση του σταθμού για να σχεδιάσουν και να αποφασίσουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν. Οι αλλαγές πάντως θα είναι αρκετές και όπως φαίνεται ξεκινούν από το… τιμόνι της εκπομπής, το πρόσωπο δηλαδή που θα αναλάβει να «τρέξει» την εκπομπή. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου την αρχισυνταξία της εκπομπής θα αναλάβει η Χρύσα Ζορκάδη που έχει κάνει αρκετές εκπομπές από τη συγκεκριμένη θέση, όπως για χρόνια τις εκπομπές της Αννίτας Πάνια, ενώ τον τελευταίο χρόνο ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Ίσως λοιπόν η συγκεκριμένη επιλογή σημαίνει… άνοιγμα της εκπομπής σε πιο κοινωνικά θέματα, ενώ το επιτελείο του ΑΝΤ1 μέσα από την ενέργεια «Faces» μπορεί να εντοπίσει νέα πρόσωπα για να είναι στην πρωινή παρέα της Φαίης Σκορδά που την επόμενη σεζόν θα έχει να αντιμετωπίσει πιο σκληρό ανταγωνισμό και επιβάλλεται να… φρεσκάρουν την εκπομπή… πριν είναι πολύ αργά…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ