2020-07-15 09:40:10
Φωτογραφία για Γιάννης Ζουγανέλης: Απάντησε για την αμοιβή που έπαιρνε από την ΕΡΤ
Ο Γιάννης Ζουγανέλης φιλοξενούμενος στην εκπομπή "Καλοκαίρι #not" μίλησε για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια και για την αμοιβή που του καταλόγιζαν πως έπαιρνε από την ΕΡΤ. 

«Μου αρέσει πολύ η τηλεόραση, την αγαπώ και φέτος κάτι συζητάω. Θα κάνουμε κάτι τηλεοπτικό, το οποίο συζητάμε και θα είναι στην ιδιωτική τηλεόραση» είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης. 

«Την ΕΡΤ την αγαπώ πάρα πολύ. Υπήρξα υπάλληλος της και ουσιαστικά σπούδασα μέσα από αυτή τη διαδικασία. Στο παρελθόν, στο ραδιόφωνο όπου ξεκίνησα, υπήρξε η αφρόκρεμα της διανόησης από όπου πας να εργαστείς και βρίσκεσαι με πανεπιστημιακούς και ανθρώπους που έχουν γράψει πολύ σημαντική ιστορία. Έκανα και στην τηλεόραση διάφορα πράγματα και συνεχίζω να την αγαπώ και να την βλέπω» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο καλλιτέχνης. «Στην ιδιωτική ζωή έχει ο κόσμος μια μεγαλύτερη αποδοχή. Δεν ξέρω αν αυτό είναι απολύτως σωστό. Ή μάλλον η ιδιωτική τηλεόραση έχει τον τρόπο να πείθει ότι είναι καλύτερη».

«Υπάρχει μια τεράστια εμπάθεια για την ΕΡΤ. Ας πούμε, εμένα μου καταλόγισαν στα social media ότι παίρνω 12.000 ευρώ ανά εκπομπή. Δηλαδή το κόστος της εκπομπής! Ευτυχώς, όμως, τώρα υπάρχει διαύγεια και μπορεί να μπει κάποιος και να δει την αλήθεια γιατί είναι προκλητικό να υπάρχει αυτή η οικονομική ανισότητα στις τάξεις των ανθρώπων. Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για αυτό, τουλάχιστον να ισορροπήσουμε» τόνισε ο καλλιτέχνης. 

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ