2020-07-15 11:13:08
Φωτογραφία για Στάνλεϊ Τζόνσον αναμένεται να εισπράξει €19.000 από τη βίλα του στο Πήλιο
Θετικό αναμένεται να είναι το φετινό καλοκαίρι για τον πατέρα του Μπόρις Τζόνσον,

Στάνλεϊ, ο οποίος σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail αναμένεται να εισπράξει περίπου 19.000 ευρώ από τουρίστες που θα μείνουν στη βίλα του στο Πήλιο.

Σύμφωνα με την εταιρεία Real Holidays που διαχειρίζεται την βίλα του Στάνλεϊ Τζόνσον το οίκημα είναι «κλεισμένο» για τους επόμενους 2,5 μήνες.

Συγκεκριμένα τα στοιχεία δείχνουν ότι υπάρχουν κρατήσεις απο τις 18 Ιουλίου μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου καθώς από σήμερα αναμένεται να «ανοίξουν» οι πτήωσεις από τη Μεγάλη Βρετανία.

Έτσι εξηγείται η φούρια του 76χρονου Βρετανού να βρεθεί στην Ελλάδα στις αρχές Ιουλίου παρά τις τότε αντίθετες οδηγίες του γιού του και πρωθυπουργού της Βρετανίας, Μπορις Τζόνσον.«Είμαι στο Πήλιο στο πλαίσιο ενός αναγκαίου ταξιδιού, προσπαθώντας να θωρακίσω την περιουσία μου ενάντια στον κορωνοϊό. Πρέπει να εφαρμόσω τα απαραίτητα μέτρα αποστάσεων, γιατί εδώ το έχουν πάρει πολύ σοβαρά» είχε εξηγήσει τότε ο Στάνλεϊ Τζόνσον.

Η επίσκεψή του στις 2 Ιουλίου δεν ήταν, μάλιστα, η πρώτη φορά που ο Στάνλεϊ Τζόνσον παρέβαινε συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης. Πριν την εφαρμογή του lockdown, ο ίδιος είχε δηλώσει πως θα συνεχίσει να πηγαίνει στις παμπ, παρά τα 70 του χρόνια. «Φυσικά και θα παω σε παμπ, αν θέλω να πάω σε παμπ. Οι ιδιοκτήτες των παμπ χρειάζονται τον κόσμο».
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ