2020-07-15 12:51:14
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Νεκρή εντοπίστηκε 16χρονη μαθήτρια - Εγκληματική ενέργεια δείχνουν τα πρώτα στοιχεία
Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τη σορό της νεαρής γυναίκας που βρέθηκε στο λόφο του Προφήτη Ηλία στα Τρίκαλα, καθώς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, το πτώμα ανήκει σε 16χρονη μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία. 

Η 16χρονη έμενε στο κέντρο της πόλης, ενώ οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην αστυνομική διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις.

Παράλληλα, αναμένεται κλιμάκιο του εγκληματολογικού από Θεσσαλονίκη, όπου και θα μεταφερθεί το κορίτσι για νεκροψία-νεκροτομή. Υπενθυμίζεται σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, η σορός φέρεται να έχει χτυπήματα στο πρόσωπα και μώλωπες σε σημεία του σώματος γεγονός που αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά, ακόμα κι αυτό της εγκληματικής ενέργειας. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το TV10.gr, η ανήλικη είχε απευθυνθεί στην Αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή, ενώ ο ιατροδικαστής, ο οποίος θα εξετάσει τη σορό στη Θεσσαλονίκη, αναμένεται να φωτίσει περαιτέρω τις συνθήκες θανάτου της.
greece-salonikia
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ