2020-07-15 14:37:05
Φωτογραφία για Μόλις 16 ετών η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή! - Την αναζητούσε η οικογένειά της
Εντοπίστηκε έξω από εκκλησάκι με τραύματα στο κεφάλι - Αυτοκτονία ή εγκληματική ενέργεια; Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε σήμερα το πρωί νεκρή από υπαλλήλους καθαριότητας του δήμου Τρικκαίων στην περιοχή του λόφου του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είναι ανήλικη! Πρόκειται για κορίτσι 16 ετών που είχε φύγει από το βράδυ της Τρίτης από το σπίτι της για βόλτα και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η νεαρή βρέθηκε νεκρή στο δασάκι δίπλα στην εκκλησία και σύμφωνα με πληοροφορίες φέρει τραύματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός της.

Την κοπέλα αναζητούσαν από χθες οι δικοί της. Η δίδυμη αδερφή της μάλιστα τηλεφώνησε στην αστυνομία δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι έχει να επικοινωνήσει πολλές ώρες μαζί της.

Η 16χρονη είναι αλβανικής καταγωγής και διέμενε στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων με την οικογένειά της. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει μια δίδυμη αδερφή και δυο ακόμα μεγαλύτερα αδέρφια 27 και 30 ετών. Ο πατέρας της, αυτές τις ημέρες ήταν στην Αλβανία, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.


Οι γονείς και άτομα του φιλικού και οικογενειακού περιβάλλοντος έχουν κληθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων προκειμένου να δώσουν καταθέσεις,

Σύμφωνα με πληροφορίες του TV10.gr, η ανήλικη είχε απευθυνθεί πριν από λίγες μέρες στην αστυνομία, καταγγέλλοντας περιστατικό βίας από φίλο της.

Στην περιοχή έχει μεταβεί ο ιατροδικαστής καθώς και κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκλήματος κατά ζωής προκειμένου να ρίξουν «φως» στην υπόθεση.

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή για την περισυλλογή στοιχείων, αναζητώντας πιθανά στοιχεία, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ