2020-07-15 19:38:35
Φωτογραφία για Ιρλανδία: Στα άδυτα κλαμπ για σαδομαζοχιστές - Βρήκαν πελάτη σε σταυρό να μαστιγώνεται
Τι αποκάλυψε η προσπάθεια του ιδιοκτήτη να κάνει έξωση στην ενοικιάστρια

Φως στα άδυτα ενός κλαμπ για σαδομαζοχιστές στην Ιρλανδία έριξε η μήνυση του ιδιοκτήτη του ακινήτου κατά της ενοικιάστριας την οποία κατηγορεί ότι μετέτρεψε το οίκημα σε οίκο ανοχής.

Στη δίκη που ξεκίνησε στο Δουβλίνο οι αστυνομικοί που καταθέτουν σχετικά με την αυτοψία που πραγματοποίησαν μετά την προσφυγή του Λίαμ Γκραντ παρείχαν πιπεράτες λεπτομέρειες όπως, για παράδειγμα, ότι βρήκαν έναν άνδρα δεμένο σε έναν σταυρό να δέχεται μαστιγώματα στα οπίσθια ενώ άλλοι μασκοφόροι πελάτες του κλαμπ παρακολουθούσαν.

Ο Γκραντ κατέθεσε ότι στην επιχείρηση που έγινε τον Οκτώβριο του 2019 και ενώ στο κλαμπ ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι με τίτλο «Blasphemy Event», τον ενημέρωσαν ότι σε ένα dark room ήταν σε εξέλιξη και κάποια σεξουαλική επαφή.

«Το μισθωτήριο προέβλεπε ότι μπορούσε να αξιοποιήσει το οίκημα ως εστιατόριο και νυχτερινό κέντρο. Και τελικά ανακαλύψαμε ότι είχε ξηλώσει την κουζίνα και την είχε μετατρέψε σε ένα δεύτερο δωμάτιο» κατήγγειλε ο οργισμένος ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Σε διαφημιστικές καταχωρήσεις από το 2017 η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης χρησιμοποιούσ γυναίκες με μάσκες και δερμάτινα που πόζαραν μπροστά από διάφορα ντεκόρ.

Η περιπέτεια του Γκραντ ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια όταν αποφάσισε να κάνει έξωση στην ενοικιάστρια καθώς ανακάλυψε ότι στους χώρους προσφέρονταν ερωτικοί χοροί αλλά και σεξ.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ