2020-07-16 12:54:23
Φωτογραφία για Ακαδημία Green Pharmacy Μια ψηφιακή βιβλιοθήκη του ομίλου ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ για τις σύγχρονες ανάγκες του φαρμακοποιού!
O Όμιλος ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ προχώρησε σε εμπλουτισμό του περιεχομένου και αναβάθμιση της πλατφόρμας “Ακαδημία Green Pharmacy”, η οποία θα διατίθεται πλέον στο σύνολο των μελών του, χωρίς καμία επιπρόσθετη οικονομική επιβάρυνση.

Η ποικιλία της θεματολογίας και το οπτικοακουστικό υλικό που φιλοξενούνται στο εξειδικευμένο αυτό ψηφιακό εργαλείο, στόχο έχουν τη δυναμική στήριξη του επαγγελματία φαρμακοποιού δίνοντας του παράλληλα τη δυνατότητα να έχει την προσωπική του βιβλιοθήκη γνώσης.

Κάθε φαρμακοποιός μέλος, μπορεί να ενημερωθεί σύμφωνα με τα προσωπικά του ενδιαφέροντα και προτιμήσεις, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα θεματολογίας, ξεκινώντας από τη φαρμακευτική φροντίδα μέχρι και το management του σύγχρονου φαρμακείου. Το πληροφοριακό περιεχόμενο συλλέγεται και διαμοιράζεται με γνώμονα την έγκυρη ενημέρωση των μελών του Ομίλου, αλλά και το σεβασμό προς τους δημιουργούς του.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η κορυφαία αυτή ψηφιακή εφαρμογή έχει ήδη διακριθεί στα Healthcare Business Awards 2017, αποκτώντας Silver Award στην κατηγορία "Ψηφιακές εφαρμογές υποστήριξης του επαγγελματία Υγείας".

Η “Ακαδημία Green Pharmacy” αποτελεί ένα δυναμικό περιβάλλον μάθησης, ένα σημαντικό σύμβουλο καλών πρακτικών και ένα αξιόπιστο βοηθό ενημέρωσης προς το κοινό, σε ζητήματα στα οποία ο επαγγελματίας φαρμακοποιός καθημερινά καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Περισσότερα για την “Ακαδημία Green Pharmacy” μπορείτε να βρείτε στο website του ομίλου ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. www.prosyfape.gr

Κωνσταντίνα Κατσακιώρη / Υπεύθυνη Επικοινωνίας
 
farmakopoioi
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ