2020-07-17 08:00:19
Φωτογραφία για Οι ημιτελικοί του κυπέλου Αγγλίας ζωντανά στο Mega
Στη τελική ευθεία για τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας και το MEGA μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά δύο κορυφαίους αγώνες. Τέσσερις σπουδαίες ομάδες του αγγλικού ποδοσφαίρου, η Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτυ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι διεκδικούν στο θρυλικό Ουέμπλεϊ, τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού της 1 ης Αυγούστου.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουλίου στις 21.45 με την πολυνίκη του θεσμού (13 κατακτήσεις) Άρσεναλ, να αντιμετωπίζει την απερχόμενη πρωταθλήτρια και κάτοχο του Κυπέλλου, Μάντσεστερ Σίτυ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και οι υπόλοιποι «κανονιέρηδες» κόντρα σε μία από τις πιο επιθετικές ομάδες του Κυπέλλου. Και μια ιδιαίτερη κόντρα στους πάγκους, με τον Ισπανό Μικέλ Αρτέτα απέναντι στον συμπατριώτη του, Πεπ Γκουαρντιόλα, δίπλα στον οποίο θήτευσε ως βοηθός για 2μιση χρόνια, πριν μετακομίσει στο Λονδίνο.

Την Κυριακή, 19 Ιουλίου στις 20.00 τη σκυτάλη παίρνουν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι. Οι «μπέμπηδες» με 12 Κύπελλα κυνηγούν την Άρσεναλ, ενώ η Τσέλσι είναι μαζί με τους συμπολίτες τους, η πιο επιτυχημένη ομάδα του θεσμού τα τελευταία 20 χρόνια από 6 τρόπαια. Και οι δύο αντίπαλοι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, κυνηγώντας μία θέση στην 4άδα του πρωταθλήματος, ενώ Σόλτσκιερ και Λάμπαρντ έχουν το κορυφαίο σερί  αποτελεσμάτων μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Περιγραφή : Μιχάλης Τσώχος - Αντώνης Κατσαρός.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ