2020-07-17 19:17:07
Φωτογραφία για ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑIAΣ ΑΛΥΖΙΑΣ: Ευχαριστήριο δελτίο τύπου για τη διοργάνωση του «1ST KORPI WATER FOOTBALL SUMMER SCHOOL 2020». (Βίντεο)
      Ευχαριστήριο δελτίο τύπου από τον Αίαντα Αλυζίας, για την εξαιρετική διοργάνωση του «1ST KORPI WATER FOOTBALL SUMMER SCHOOL 2020», που διεξήχθη στην Κανδήλα Ξηρομέρου το διάστημα 10-13 Ιουλίου.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

          Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φέτος το πρώτο summer school του Αίαντα Αλυζίας στην Κανδήλα Ξηρομέρου το διάστημα 10-13 Ιουλίου. 

Στο ποδοσφαιρικό αυτό σχολείο συμμετείχαν 52 αθλητές από πολλά χωριά του Ξηρομέρου (Κανδήλα, Μύτικας, Βάρνακας , Παναγούλα, Μοναστηράκι, Αστακό, Βόνιτσα, Πάλαιρο, Χρυσοβίτσα και την Άρτα). 

Προπονητές του καμπ μας ήταν οι Λεκατσάς Νίκος, Κρινιτσας Αντώνης , Τζέλης Γρηγόρης, Φιλήμονας Βασιλαρκης, Χαλιμας Γίωργος , Πήλιος Σπύρος . 

Οι μικροί αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ηλικιακά γκρούπ και πραγματοποίησαν 5 προπονήσεις (τεχνική-τακτική – φυσική κατάσταση), εργομετρικά τεστ, σεμινάριο διατροφής και ψυχολογίας, βιντεοαναλύση των αγώνων που έπαιξαν και δύο φιλικούς αγώνες με αντίπαλο την ακαδημία του Παναιτωλικού – Ελπίδων και του Αθλόπολις Πρέβεζας. 

Ευχάριστη έκπληξη για τους μικρούς αθλητές μας Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ