2020-07-17 19:20:13
Φωτογραφία για Όσα είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη στην πρώτη της συνέντευξη μετά το τέλος της εκπομπής της...
Η Αντελίνα Βαρθακούρη μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση της ολοκλήρωσης της εκπομπής της στον Alpha στο «Καλοκαίρι #ΝΟΤ».

 «Με βρίσκεις σε μια πραγματικά υπέροχη φάση. Είμαι ήρεμη, έχουμε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για το "Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι". Χαίρομαι τα παιδιά μου, τον άντρα μου» δήλωσε η Αντελίνα Βαρθακούρη, συμπληρώνοντας: «Χτύπησα αμέτρητα κουδούνια. Δεν έχω κρατήσει τον αριθμό, αλλά όλες τις υπέροχες ψυχές που γνώρισα στην καρδιά μου».

 Όσο για την πρόσφατη εμφάνιση- έκπληξη του Χάρη Βαρθακούρη στην εκπομπή της, η Αντελίνα Βαρθακούρη εξήγησε: «Δεν είχα ιδέα. Μου τον κρύβανε! Αλλά να σου πω κάτι; Μου 'χε λείψει τόσο πολύ αυτό το μαζί με τον άντρα μου στην τηλεόραση. Μου είχε λείψει! Θύμισε μια κατάσταση GlobeTrotters [...] Όταν έχεις μια σχέση σαν και εμένα και τον άντρα μου δεν τελειώνει ποτέ! Έχεις πάντα κάτι να παίρνεις».

 Σχετικά με το τηλεοπτικό της μέλλον, επίσης, ανέφερε ότι: «Εύχομαι σε όλους να έχουν καλή επιτυχία. Εύχομαι να έχω το μυαλό μου στο κεφάλι μου, να κάνω σωστές επιλογές, να μαθαίνω από τα λάθη μου και να προχωράω. Ας μην είμαστε ανθρωποφάγοι. Ας πηγαίνουμε όλοι καλά και εμείς που είμαστε μέσα στην τηλεόραση να είμαστε μια μεγάλη αγκαλιά ο ένας για τον άλλο. Να έχουν όλοι δουλειά και να είμαστε καλά. Όπως μπορούμε, να βοηθάμε. Αυτό πρεσβεύω και αυτό θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσω να πρεσβεύω».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ