2020-07-18 09:20:08
Φωτογραφία για «Οι μοδίστρες»:  Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά των Ρέππα-Παπαθανασίου
Στο περιοδικό «7 Μέρες Tv» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Μιχάλης Ρέππας, όπου αναφέρθηκε και στην νέα σειρά που ετοιμάζει με τον φίλο και συνεργάτη του Θανάση Παπαθανασίου. Αποκάλυψε μάλιστα και τον τίτλο του σίριαλ, το οποίο θα λέγεται «Οι μοδίστρες» και θα προβάλλεται μία φορά την εβδομάδα.

«Οι «Μοδίστρες» είναι παιδί του κορονοϊού. Νιώθουμε αγωνία όπως κάθε φορά. Η σειρά θα βγει στον αέρα το νωρίτερο το 2021. Μπορεί και αργότερα… Έχουμε γράψει μέχρι στιγμής επτά επεισόδια, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε όλο τον κύκλο των επεισοδίων, για να κάνουμε την οποιαδήποτε συζήτηση».

Οι μοδίστρες αναφέρονται στη ζωή τριών αδελφών που κληρονομούν τον οίκο μόδας της μητέρας τους. Τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για εκείνες, αφού χωρίς να το θέλουν θα μπλεχτούν με τον υπόκοσμο και θα έρθουν αντιμέτωπες με κωμικοτραγικές καταστάσεις. Στην συγκεκριμένη σειρά θα δούμε τρεις γυναίκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, όπως ακριβώς και στις «Τρεις Χάριτες», μία από τις πιο αγαπημένες σειρές των Ρέππα-Παπαθανασίου.

«Το έχουμε στο αίμα μας. Φαίνεται από τότε που έγιναν οι χάριτες, δεν μπορούμε να πάμε πολύ μακριά» ομολογεί με χιούμορ ο Μιχάλης Ρέππας. «Δεν  έχουμε μιλήσει ακόμα με ηθοποιούς. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα στις πρωταγωνίστριες της σειράς».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ