2020-07-19 18:00:10
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους στην συνεργασία του Γιώργου Σαμπάνη με τον Μάριο Παπαδάτο
Ο για χρόνια μάνατζερ του Γιώργου Σαμπάνη ,Μάριος Παπαδάτος με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram θέλησε να μοιραστεί την λήξη της συνεργασίας του με τον γνωστό τραγουδιστή.

«Στην ζωή μου με έμαθαν οι Άγιοι Γονείς μου να είμαι τίμιος κ ειλικρινής. Έτσι θα σας μιλήσω κ σήμερα. Από τις 8 Μαρτίου που λόγω του ιού κλείσαμε στο enastron και για 4 μήνες έκανα την αυτοκριτική μου. Κ έφτασε η ώρα να ανακοινώσω δημόσια τις αποφάσεις μου. Με πολύ λύπη και βαθιά στεναχωρημένος ανακοινώνω το ΤΕΛΟΣ της συνεργασίας μου με τον καλύτερο ΣΥΝΘΕΤΗ, ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ και ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ της γενιάς του...Τον @georgesabanis Δέκα φανταστικά́ χρόνια. Απίστευτα live. Εκπληκτικές συναυλίες. Απίστευτες στιγμές. Τεράστια τραγούδια. Θέλω να γνωρίζετε όλες κ όλοι σας ούτι ο @marios_papadatos κ ο @georgesabanis δεν τσακωθήκαν ποτέ. Ποτέ όμως!! Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αντιδικίες , φωνές...αλλά πάντα στο τέλος επικρατούσε η λογική κ η αγάπη. Όλα τα ωραία όμως έχουν ένα τέλος. Κ το τέλος το βάζω εγώ σήμερα, για ένα κ μόνο λόγο. Ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ξέρει το πότε να «έρχεται» κ το πότε να «φεύγει».


Θέλω να ευχαριστήσω μέσα απ τη ψυχή μου την Κυριά @eleana_vrachali . Τον Χρήστο Σούμκα. Την @cobaltmusicgr @efi1209. Ευάγγελος Σαμπάνης. Όπως κ όλους τους επιχειρηματίες κ φίλους που συνεργαστήκαμε σε Ελλάδα, Κύπρο, Ευρώπη, Αμερική, Καναδά και Αυστραλία. Επίσης την τρομερή ομάδα μας: @lambros_lazaris @ganiosdimitris @t____sab @giorgos_rodo @dimitrismetaxas @konstantinos_mak @lamprosleo @artemis.dh @kkon__ @elena_galk @nmarilena @yfakaterina Κ βέβαια όλους τους σπουδαίους μουσικούς της ορχήστρας μας κ τον υπέροχο μαέστρο μας Κώστα Παλάκα. Επίσης τον Φωτιστή́ Βασίλη Πουφτή και τον ηχολήπτη Φώτη Δεμερτζή .

Αδέλφια μου σας ευχαριστώ πολύ όλους σας. Θα μου λείψετε. Θέλω όμως όλοι σας να σεβαστείτε την ΌΡΙΣΤΙΚΗ Κ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ απόφαση μου. ΥΓ Επειδή είμαι ψυχολογικά πολύ φορτισμένος θα σας παρακαλούσα να μη με πάρει κανείς τηλ για αυτό το συγκεκριμένο θέμα. Ότι είχα να πώ...το έγραψα. Δεν έχω τίποτα άλλο. Σας ευχαριστώ.», έγραψε στη λεζάντα  ο Μάριος Παπαδάτος.

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ