2020-07-20 10:00:31
Φωτογραφία για Γιώργος Χρυσοστόμου για την νέα σειρά του Alpha – «Δεν μου έκαναν αυτοί την πρόταση, αλλά εγώ»
Στο περιοδικό «MyTV» έδωσε συνέντευξη ο Γιώργος Χρυσοστόμου, όπου αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική του επιστροφή, μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Κάθε χρόνο δέχεσαι προτάσεις για την τηλεόραση, αλλά αρνείσαι. Τι είναι αυτό που σου κέντρισε το ενδιαφέρον στη νέα δραματική σειρά του ΑLΡΗΑ και δέχτηκες να πρωταγωνιστήσεις;

«Δεν μου έκαναν αυτοί την πρόταση, αλλά εγώ. Φυσικά και διάβασα το σενάριο, η ομάδα είναι πολύ αγαπητή. Με τον Στέφανο Μπλάτσο, που είναι ο σκηνοθέτης, έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, όπως και με τα παιδιά στον Alpha. Τους πήρα, λοιπόν, και τους είπα ότι τον χειμώνα μάλλον θα είμαι ελεύθερος. Πήρα το θάρρος και το έκανα αυτό γιατί τα παιδιά κάθε χρόνο μου τηλεφωνούν και μου κάνουν προτάσεις. Οπότε δεν πήγα τελείως στα τυφλά. Δέχτηκαν την πρόταση και τους ευχαριστώ, και θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ. Βεβαίως, μετά μου ήρθαν «δωράκια», όπως η Φιλαρέτη Κομνηνού, που θα είναι στη σειρά, μία νέα συνάδελφος, η Μαίρη Μηνά, που είναι πολύ καλή ηθοποιός, η Νάντια Μπουλέ, που θα είμαστε ζευγάρι στη σειρά.»

Δεν ακούς εύκολα κάποιον ηθοποιό να παραδέχεται δημόσια πως αυτοπροτάθηκε σε μία δουλειά «Εγώ δεν έχω τέτοια κωλύματα, θέλω να ξέρουν όλοι ότι η αλήθεια είναι αυτή. Τα παιδιά από το κανάλι παίρνουν κάθε χρόνο τηλέφωνο και εγώ λέω «δεν θέλω» ή δεν «προλαβαίνω». Τώρα και θέλω και προλαβαίνω. Γιατί να το κρύψω και να πω ψέματα;»

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ