2020-07-20 17:29:21
Φωτογραφία για ΠΙΕΡΙΑ...Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος, δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου...οι συστημικές τράπεζες,εντελώς καταχρηστικά κοινοποιούν εντελώς καταχρηστικά, σε οικονομικά αδύναμους οφειλέτες, παλιές διαταγές πληρωμής
Ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος, δικηγόρος Νίκος Παπανικολάου, μιλώντας χθες το απόγευμα σε περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό, μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Από τις αρχές Ιουλίου, οι συστημικές τράπεζες, κοινοποιούν και πάλι.. εντελώς καταχρηστικά, σε οικονομικά αδύναμους οφειλέτες, παλιές διαταγές πληρωμής και... 

έχουν ετοιμαστεί μέσα στο φθινόπωρο περισσότεροι από 70 πλειστηριασμοί ακινήτων στην Πιερία. Το αδιανόητο είναι ότι στις περισσότερες περιπτώσεις μαζί με το όνομα του οφειλέτη συγκοινοποιούν και τα ονόματα εκατοντάδων άλλων Κατερινιωτών, με τα στοιχεία και τα δάνειά τους. 

Διαμαρτυρηθήκαμε στα δικηγορικά γραφεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για αυτή την τακτική τους και η δικαιολογία τους ήταν ότι έτσι τους τα δίνουν από τις τράπεζες.

Τις τελευταίες μέρες, άλλαξαν τακτική και σβήνουν με μπλάνκο μόνο τα επίθετα και αφήνουν εκτεθειμένα όλα τα άλλα στοιχεία των δανείων. 

Επίσης, εντελώς καταχρηστικά και εντελώς αντίθετα με τις κυβερνητικές παρακλήσεις, οι τράπεζες, αγνοούν τις προθεσμίες και τα διαστήματα που μεσολάβησαν στην εποχή της πανδημίας. Είναι μια παράνομη τακτική που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί συνολικά από της κυβέρνηση και να υποστηριχτεί με προτάσεις από όλο το πολιτικό σύστημα.

 

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ