2020-07-21 18:24:42
Φωτογραφία για Honda Civic Type-R Mugen
Ο επίσημος βελτιωτικός οίκος της Honda δεν θα μπορούσε να μην φροντίσει για την αναβάθμιση του Honda Type-R που πλέον έχει την δική του έκδοση με την υπογραφή της Mugen.

Το Σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκυο του 2019 είχε επιλέξει η Mugen για να παρουσιάσει το πρωτότυπο μοντέλο της δικής της εκδοχής για το Honda Civic Type-R και σήμερα ήρθε η ώρα για την αποκάλυψη της τελικής έκδοσης που θα διατίθεται στην αγορά.

Ένα από τα πράγματα που θα χαροποιήσει τους φίλους της ιαπωνικής εταιρίας είναι πως η τελική εικόνα πλησιάζει πάρα πολύ αυτή του πρωτότυπου με την Mugen να έχει δώσει ένα ακόμα πιο άγριο ύφος στην ήδη επιθετική σιλουέτα του Type-R. Αρκετά αεροδυναμικά βοηθήματα έχουν αντικατασταθεί ή συμπληρωθεί με προσθήκες της Mugen μεταξύ των οποίων ο νέος διαχύτης, οι εμπρός εισαγωγές αέρα καθώς και το ανθρακονημάτινο καπό το οποίο ξεπερνά από μόνο του τα 10.000 δολάρια στην Ιαπωνία.


Το οπτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσης πλαϊνές ποδιές, καλύμματα καθρεπτών, νέα πίσω φωτιστικά σώματα αλλά και νέα εξάτμιση με δύο αντί για τρεις απολήξεις που έχει το εργοστασιακό Type-R. Χαρακτηριστική είναι επίσης η νέα πίσω ρυθμιζόμενη αεροτομή η οποία κοστίζει 9.300 δολάρια όταν είναι κατασκευασμένη από φάιμπεργκας και ξεπερνά τα 13.000 δολάρια όταν είναι ανθρακονημάτινη. Τέλος ειδικό σχέδιο αποκλειστικά για το Type-R έχουν οι ζάντες 20 ιντσών με την μαύρη-ασημένια απόχρωση. Στο εσωτερικό η Mugen προσφέρει τιμόνι που συνδυάζει τα ανθρακονήματα με το δέρμα, μπάκετ καθίσματα της Recaro με επένδυση αλκαντάρα, μηχανισμό quick-shift, νέα πατάκια και διακόπτη εκκίνησης με λογότυπο Mugen ενώ σε μηχανικό επίπεδο έχει εξελίξει νέο φίλτρο λαδιού και τακάκια.
Δ
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ