2020-07-21 21:16:15
Φωτογραφία για Σύνοδος Κορυφής - Κόντε: Έγινε μια στροφή, είμαι αισιόδοξος
Ο Ιταλός πρωθυπουργός εξήγησε πως πρέπει να τεθεί ένα όριο, για την αξιοπρέπεια της

Ιταλίας και των άλλων χωρών, διότι «αν το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης γεμίσει εμπόδια, τα οποία ακυρώνουν την αποτελεσματικότητά του, αχρηστεύεται»

«Συγκρατημένα αισιόδοξος» δήλωσε ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη στις Βρυξέλλες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός πρωθυπουργός τόνισε: «Την περασμένη νύχτα έγινε μια στροφή. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά θα έλεγα ότι είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Δεν αστειευόμαστε, προσφέρουμε μια ευρωπαϊκή απάντηση και δεν μπορούμε να αστειευτούμε άλλο. Το οφείλουμε στους πολίτες μας που έχουν πληγεί από τις σοβαρές συνέπειες της κρίσης. Δεν είναι περίοδος κατάλληλη για αμφιταλαντεύσεις».

Παράλληλα, ο Τζουζέπε Κόντε υπογράμμισε ότι εξήγησε πως πρέπει να τεθεί ένα όριο, για την αξιοπρέπεια της Ιταλίας και των άλλων χωρών, διότι «αν το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης γεμίσει εμπόδια, τα οποία ακυρώνουν την αποτελεσματικότητά του, αχρηστεύεται».

«Προσφέρουμε μια ευρωπαϊκή απάντηση, δεν μπορούμε μόνον να ομφαλοσκοπούμε, ο καθένας μέσα στα εθνικά του όρια», κατέληξε ο Ιταλός πρωθυπουργός.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ