2020-07-21 21:31:00
Φωτογραφία για Φωτιά στο Μάτι: Εξώδικο στην «Καθημερινή» από τη Γεροβασίλη μετά τις αποκαλύψεις - Τι απαντά η εφημερίδα
Διαβάστε αναλυτικά το εξώδικο της τέως υπουργού Προστασίας του Πολίτη

Εξώδικο στην εφημερίδα «Καθημερινή» έστειλε η Όλγα Γεροβασίλη, έπειτα από το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας για τη φωτιά στο Μάτι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση , «στο χθεσινό δημοσίευμα εμπεριέχονταν συκοφαντικές, ψευδείς, δυσφημιστικες και σε κάθε περίπτωση παράνομες αναφορές στο πρόσωπό της».

«Αν δεν υπάρξει επανόρθωση και ανάκληση του δημοσιεύματος η κα Γεροβασίλη θα προχωρήσει στα επόμενα βήματα όπως ο νόμος ορίζει», τονίζεται σε επίσημη ενημέρωση του ΣΥΡΙΖΑ, όπου διευκρινίζεται ότι σε λίγη ώρα θα κατατεθεί μήνυση κατά των υπευθύνων της εφημερίδας καθώς και κατά παντός υπευθύνου.

Η «Καθημερινή» αποκάλυψε μία συνομιλία κατά την οποία ο πρώην Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος επικαλείται εντολή που έλαβε από την τότε υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη.

Η απάντηση της «Καθημερινής»

Η «Κ» προφανώς δεν υιοθετεί τη σχετική κατηγορία, την οποία μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί να ελέγξει. Η κ. Γεροβασίλη μπορεί αν θέλει να στραφεί εναντίον του κ. Ματθαιόπουλου.

Η «Κ» δεν πρόκειται να ανακαλέσει ή να αποσύρει το δημοσίευμα. Θεωρεί ότι επιτέλεσε το δημοσιογραφικό της καθήκον αποκαλύπτοντας μια συνομιλία τεράστιου δημοσίου συμφέροντος.

Δείτε την εξώδικη διαμαρτυρία της κ. Γεροβασίλη.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ