2020-07-21 22:15:09
Φωτογραφία για Αιτωλοακαρνανία: Ανεύρυσμα εγκεφάλου το πόρισμα της νεκροψίας για τον 12χρονο
Ο μικρός δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας - Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου

Το ανεύρυσμα εγκεφάλου ευθύνεται για τον αναπάντεχο θάνατο του 12χρονου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Αντρέα Γκότση και το πόρισμα της νεκροψίας-νεκροτομής, που διενεργήθηκε στην Πάτρα για τον χαμό του άτυχου παιδιού, γεγονός που βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας.

Το μικρό αγόρι, το οποίο είχε τελειώσει το δημοτικό και ετοιμαζόταν να φοιτήσει στο Γυμνάσιο, κατοικούσε μόνιμα στην Αθήνα με την οικογένειά του. Για τις καλοκαιρινές διακοπές βρισκόταν εδώ και λίγες μέρες στο σπίτι των παππούδων του, στο Θέρμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μικρός δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα υγείας, και μάλιστα χθες απογευματινές προς βραδινές ώρες δείπνησε σε τοπική ταβέρνα.Επιστρέφοντας στο σπίτι ένιωσε αδιαθεσία και αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Θέρμου.

Εκεί κρίθηκε ότι το παιδί δεν είχε κάτι το ανησυχητικό και έτσι επέστρεψε στο σπίτι. Ωστόσο, μετά από ένα διάστημα περίπου τριών ωρών το παιδί εξέπνευσε. Η τραγική κατάληξη έχει βυθίσει στο πένθος την περιοχή ενώ σαφώς δημιουργεί πολλά ερωτηματικά αναφορικά με τις συνθήκες θανάτου του αγοριού.

Την Τρίτη το μεσημέρι συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο αγαπημένο τους παιδί.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ