2020-07-21 22:23:22
Φωτογραφία για Η ψεύτικη ταυτότητα μέλους της Εταιρίας Ομοιοπαθητικής
Τι ανέφερε η ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος - Άγνοια δηλώνει ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής

Νέες αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού Νίκου Κοντοστάθη και τους τρόπους που εξαπατούσε τα θύματά του.

Συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων του STAR αποκαλύφθηκε η ταυτότητα που επιδείκνυε στα θύματά του και στην οποία αναφερόταν ως μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής.

Στην ταυτότητα που χρησιμοποιούσε ο 47χρονος για να πείθει τα ανυποψίαστα θύματά του, αναγραφόταν το όνομά του, η υποτιθέμενη ειδικότητά του ως νευροογκολόγος νευροχειρουργός, η ημερομηνία εγγραφής του ως μέλος (11 Ιανουαρίου 2011) και ο αριθμός μητρώου.

Σύμφωνα με την Ελληνική Εταιρεία Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, η ταυτότητα αυτή είναι πλαστή, καθώς για την εγγραφή ενός γιατρού στην Εταιρεία είναι απαραίτητη προϋπόθεση η επιτυχής παρακολούθηση του εκπαιδευτικού προγράμματος της ΕΕΟΙ, κάτι που ο Κοντοστάθης δεν θα μπορούσε να παρακολουθήσει ποτέ.

Όπως δήλωσε στο SΤΑR ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, «δε θα μπορούσε να είναι μέλος μας από τη στιγμή που δεν είναι γιατρός, γιατί υπάρχει αυστηρός έλεγχος για όλους τους εκπαιδευόμενους».

«Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί δεν έχουμε ταυτότητες για τα μέλη μας. Φαίνεται μόνο από τη σελίδα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ομοιοπαθητικής Ιατρικής, Δημοσθένης Παπαμεθοδίου.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ