2020-07-21 22:34:58
Φωτογραφία για Νέο ρεσιτάλ προκλητικότητας από τον Μπαχτσελί: Φορά δαχτυλίδι με την Αγιά Σοφιά
Ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος MHP ανάρτησε και σχετική φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - Πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει το εξής: «Δεν δίνουμε καν σημασία στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις, ιδίως από τις ΗΠΑ και την ΕΕ»

Στον χορό των προκλήσεων εξακολουθεί να κινείται η Τουρκία, αψηφώντας τη θυέλλα των αντιδράσεων μετά την απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν να μετατραπεί η Αγία Σοφία σε μουσουλμανικό τέμενος. Σαν να μην φτάνει η επίδειξη ισχύος από το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, δαχτυλίδι με ανάγλυφο το σχέδιο της Αγίας Σοφίας αγόρασε και φοράει πλέον ο ηγέτης του ακροδεξιού κόμματος ΜΗΡ, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, ανεβάζοντας μάλιστα και σχετική φωτογραφία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Μπατχσελί για να προκαλέσει ακόμη περισσότερο και να στείλει το δικό του μήνυμα φρόντισε να βγει φωτογραφία με το δαχτυλίδι.

Η ανάρτηση του ηγέτη του ΜΗΡ φτάνει ύστερα από την προ ολίγου καιρού γραπτή του ανακοίνωση στην οποία ανέφερε τα εξής: «Δεν δίνουμε καν σημασία στους εκβιασμούς και τις επιθέσεις, ιδίως από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, ενάντια στις δίκαιες προσδοκίες μας για το άνοιγμα του τζαμιού της Αγίας Σοφίας σε λατρεία και στα κυριαρχικά μας δικαιώματα».


Στην Αγία Σοφία ο Ερντογάν - Επιβλέπει τις εργασίες μετατροπής της σε τζαμί

Στην Αγία Σοφία βρέθηκε ο Τούρκος πρόεδρος, όπου και επιθεωρεί τις προετοιμασίες για να γίνει τζαμί εν όψει της πρώτης προσευχής, την Παρασκεύη 24 Ιουλίου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα, ο Ερντογάν, συνοδευόμενος από τον υπουργό Τουρισμού και Πολιτισμού και Τουρισμού, Μεχμέτ Νούρι Ερσόι και τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης, Αλί Γερλικαγιά, κατέφθασε με αυτοκίνητο και τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα προστασίας ενάντια στον κορωνοϊό, ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών.

Στη συνέχεις ο Τούρκος πρόεδρος φωτογραφήθηκε στο εσωτερικό της Αγίας Σοφίας, ενώ έξω τον περίμενε αρκετός κόσμος που τον έβγαζε φωτογραφίες και ο ίδιος τους χαιρέτισε.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ