2020-07-22 12:08:44
Φωτογραφία για Πρωτοφανής χυδαιότητα βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ-Αποβλήθηκε από την Ολομέλεια
EUROKINISSI

https://www.thepresident.gr/

Διεκόπη η συζήτηση για το πόρισμα της Novartis στην Ολομέλεια της Βουλής, καθώς προκλήθηκε ένταση.

Αναλυτικότερα, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε απρεπή χειρονομία στον συνάδελφό του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο (ΚΙΝΑΛ).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ. Γιάννης Μπούγας πήρε το λόγο επί προσωπικού για να απαντήσει στον εισηγητή του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρο Λάππα. Σε εκείνο το σημείο υπήρξε έντονη πολιτική αντιπαράθεση η οποία ωστόσο εξετράπη από την ενέργεια του κ. Μάρκου.

«Ετσι σας έχουμε κάνει τον κ…» φέρεται να είπε ο βουλευτής κάνοντας και την σχετική χειρονομία.

Οι βουλευτές αντέδρασαν και ο προεδρεύων Θανάσης Μπούρας τον απέβαλε από την αίθουσα.

«Είναι απαράδεκτο. Τον είδα να αποχωρεί και να κάνει μια χειρονομία. Βγείτε και μην προκαλείτε άλλο. Λυπάμαι για την διαγωγή σας. Ντροπή η πράξη σας για καθηγητή πανεπιστημίου. Να εξέλθετε από την αίθουσα. Βγείτε από την αίθουσα είναι εντολή προεδρείου. Σας είδα τι κάνατε και έχω να σας πω το εξής: Ντροπή, Ντροπή Ντροπή» είπε χαρακτηριστικά ο κος Μπούρας.


Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με ανάρτησή του στο twitter, ανέφερε πως η χειρονομία θύμισε την εποχή που στη Βουλή εκπροσωπούνταν και η Χρυσή Αυγή.

«Οι χειρονομίες του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ κ Μάρκου ( καθηγητή ιατρικής) εντός της βουλής εναντίον της παράταξης μου θύμισε την εποχή που αναλογες πράξεις έκαναν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Ηθικό πλεονέκτημα» έγραψε.

Σημειώνεται πως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωστας Μάρκου θα έχει δικαίωμα να μετάσχει το βράδυ στην ψηφοφορία. Επίσης, παραπέμπεται και στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ