2020-07-22 22:48:29
Φωτογραφία για Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Ξηρομέρου για την διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών, προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
       Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία με τη προσφορά και τη Διάθεση Κινητής Μονάδας Μαστογραφιών, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας των δωρεάν μαστογραφιών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, είναι ο αποδέκτης Ευχαριστήριας Επιστολής από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Τριανταφυλλάκη.

Στην επιστολή ο Δήμαρχος απευθυνόμενος προς τον πρόεδρό της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο αναφέρει ότι, υπήρξε η απαραίτητη ευαισθητοποίηση και δόθηκε η δυνατότητα να υποβληθούν σε δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο 240 γυναίκες του Δήμου μας (πολλές για πρώτη φορά) αλλά και να βιώσουν ατομικά την σημασία της πρόληψης σε καίρια θέματα υγείας.

Αναφέρθηκε επίσης στην θετική ανταπόκρισή από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, στο αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για το δωρεάν πρόγραμμα μαστογραφιών με την ευγενική χορηγία της "ESTEELAUDER" το οποίο είχε πολλαπλά οφέλη και κάλυψε μια κρίσιμη ανάγκη για τον γυναικείο πληθυσμό. Μία προσφορά που είναι ανεκτίμητη καθώς έχει διαχρονικά αποδειχθεί ότι, η σημασία του προληπτικού ελέγχου και του εντοπισμού του καρκίνου του μαστού σε πρώιμα στάδια, οδηγεί στην έγκαιρη και πιο αποτελεσματική θεραπεία και σε ίαση. 

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είπε Γέρων ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είπε Γέρων ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ