2020-07-23 22:58:39
Φωτογραφία για Η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον δισεγγονό της
Από τους πρώτους που ευχήθηκαν «χρόνια πολλά» στον πρίγκιπα Γεώργιο για τα γενέθλιά του ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ, που έγραψε στον λογαριασμό της βασιλικής οικογένειας

στο Twitter: «Εύχομαι στον πρίγκιπα Γεώργιο χαρούμενα γενέθλια σήμερα».

Αν και η 94χρονη μονάρχης της Γηραιάς Αλβιόνας ευτύχησε να δει μέχρι σήμερα 8 δισέγγονα από τα δύο από τα τέσσερα παιδιά της, δηλαδή τα 4 εγγόνια του πρίγκιπα Κάρολου και τα 4 της πριγκίπισσας Άννας, ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον δεν είναι απλά ένα από τα δισέγγονα της βασίλισσας, αλλά και ο τρίτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου.

Εκτός από την μονάρχη, που ο πρίγκιπας Γεώργιος σε μικρότερη ηλικία αποκαλούσε «Gan Gan» (προφανώς από το granny - γιαγιάκα), στον μικρό πρίγκιπα, που σήμερα έγινε 7 ετών, ευχήθηκαν και ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς.


Η «φωτογράφος» Κέιτ Μίντλετον έδωσε στη δημοσιότητα δύο νέες φωτογραφίες του πρίγκιπα Γεώργιου

Χθες το βράδυ η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δημοσίευσαν στο Instagram δύο νέες φωτογραφίες του γιου τους για να γιορτάσουν τα έβδομα γενέθλιά του. Οι φωτογραφίες είναι της δούκισσας του Κέιμπριτζ, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί σε δεινή φωτογράφο και προτιμά να φωτογραφίζει η ίδια τα τρία παιδιά της, παρά επαγγελματίες φωτογράφοι.

Στην πρώτη φωτογραφία ο μικρός γαλαζοαίματος ποζάρει με άνεση, χαμογελαστός, φορώντας ένα λαδί μπλουζάκι ενώ στη δεύτερη φοράει μπλούζα παραλλαγής. Και οι δύο φωτογραφίες είναι πρόσφατες στον κήπο του Άνμερ Χολ, την εξοχική βασιλική κατοικία του δούκα και της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όπου το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι έχει απομονωθεί μαζί με τα τρία του παιδιά, τον 7χρονο Γεώργιο, την 5χρονη Σάρλοτ και τον μόλις 2 ετών «απείθαρχο» Λούις, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η Κέιτ Μίντλετον, η οποία συνέχισε να εκπληρώνει τα βασιλικά της καθήκοντα μέσω βιντεοκλήσεων, έχει εξομολογηθεί πόσο δύσκολο είναι να κάνει η ίδια τα μαθήματα στα παιδιά της τώρα που τα σχολεία στο Ηνωμένο Βασίλειο εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Γεώργιου

Ο πρίγκιπας Γεώργιος δείχνει από μικρός να αγαπά τα ελικόπτερα και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού ο πατέρας του, πρίγκιπας Ουίλιαμ, είναι πιλότος ελικοπτέρων και εργαζόταν σε ελικόπτερα - ασθενοφόρα για την East Anglian Air Ambulance μέχρι το 2017, όταν αναγκάστηκε να παραιτηθεί για να αναλάβει περισσότερα βασιλικά καθήκοντα καθώς η βασίλισσα Ελισάβετ, λόγω ηλικίας, μετέφερε πολλές από τις επίσημες υποχρεώσεις της στη νέα γενιά των γαλαζοαίματων.

Ο πρίγκιπας Γεώργιος Αλεξάντερ Λούις του Κέιμπριτζ γεννήθηκε στην ιδιωτική πτέρυγα Λίντο του νοσοκομείου St Mary's Hospital στο Πάντινγκτον του Λονδίνου στις 22 Ιουλίου του 2013. Μία ημέρα αργότερα έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μπροστά στις κάμερες και στους δημοσιογράφους στα σκαλοπάτια του νοσοκομείου, τυλιγμένος με μια λευκή κουβερτούλα και στην ασφαλή αγκαλιά της λεχώνας Κέιτ Μίντλετον ενώ δίπλα στην μητέρα και το βρέφος πόζαρε περήφανος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

Ο μικρός Γεώργιος πήγε για πρώτη φορά σχολείο το 2016 σε μοντεσσοριανό νηπιαγωγείο κοντά στο Άνμερ Χολ. Τον Σεπτέμβριο του 2017 και ενώ η οικογένεια είχε μετακομίσει από το Νόρφολκ στο παλάτι του Κένσινγκτον, στο Λονδίνο, ο μελλοντικός βασιλιάς ξεκίνησε το δημοτικό σχολείο στο ιδιωτικό αριστοκρατικό σχολείο Thomas's School στο Μπάτερσι. Ως μαθητής ο μικρός πρίγκιπας φέρει το όνομα Γεώργιος Κέιμπριτζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον βρετανικό Τύπο, η οικογένεια θα γιορτάσει τα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα με ένα πάρτι στο Άνμερ Χολ, όπου εξακολουθεί να διαμένει.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ