2020-07-24 17:26:09
Φωτογραφία για “Τα reality είναι πληγή για την κοινωνία”
Με την ειλικρίνεια που την διακατέχει και τον αυθορμητισμό της, η Ελένη Γερασιμίδου μίλησε στο περιοδικό "7 Μέρες TV" και στον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για τα τηλεοπτικά δρώμενα. Σχολίασε τα ριάλιτι αναφέροντας πως υποβιβάζουν τις γυναίκες,  την επιστροφή του "Μεγάλου Αδελφού", ενώ αποκάλυψε πως τηλεόραση βλέπει συνήθως το βράδυ

Έρχομαι ξανά στην τηλεόραση…Τι σας αρέσει και τι σας απωθεί;

Τηλεόραση ανοίγω συνήθως το βράδυ στο σπίτι. Την περίοδο της καραντίνας παρακολουθούσα πολύ περισσότερο τα κρατικά κανάλια. Μου άρεσε πολύ το ιταλικό σήριαλ “Ο παράδεισος των κυριών”.

Φέτος στη μόδα ήταν το “Master Chef”.

Απαπα…Όχι! Αυτά δεν τα παρακολουθώ. Δε βλέπω με τίποτα ριάλιτι.

Το “Greece Next Top Model” και το “Shopping Star” θεωρείτε ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες;

Ναι..Βεβαίως και τις υποβιβάζουν, όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά
. Τι περιμένετε να ακούσετε. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους… Έχουν επιβάλλει ένα τρόπο ζωής. Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε.

Του χρόνου θα έχουμε ακόμα περισσότερα ριάλιτι στην τηλεόραση επιστρέφει και το “Big Brother”.

Α βέβαια. Μας έλειψε πολύ και αυτό.

Θεωρείτε ότι είναι πληγή για την τηλεόραση να υπάρχουν τόσα πολλά reality;

“Τα reality είναι πληγή για την κοινωνία. Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων”.

Facebook Twitter

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ