2020-07-24 21:47:42
Φωτογραφία για Διαδικασίες διοργάνωσης του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπελενόρδου) - Φάρος Μύτικα», απόστασης 1587 μέτρων.
         Με την απόφαση του υπ' αριθμόν 486/21.7.2020 (δείτε εδώ), το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στον Δήμο Ξηρομέρου», ξεκίνησε τις διαδικασίες διοργάνωσης του 1ου κολυμβητικού διάπλου «Μύλος Κάστρο Καλάμου (Μπελενόρδου) - Φάρος Μύτικα», απόστασης 1587 μέτρων.

Είναι μία ιδέα που για πολλά χρόνια ήταν σε συζήτηση και θα γίνει μία προσπάθεια να υλοποιηθεί και να γίνει πράξη φέτος ή αν αυτό δεν γίνει δυνατόν για οποιοδήποτε λόγο, να έχουν μπει οι βάσεις για του χρόνου.

Ήδη υπάρχει από την αρχή ενθαρρυντική εθελοντική στήριξη της προσπάθειας της διοργάνωσης και σε αυτή την υπόθεση συμμετέχουν και άνθρωποι που έχουν ασχοληθεί με το αντικείμενο πολλά χρόνια, ξέρουν τις λεπτομέρειες που απαιτούνται για να στηθεί σωστά, μιας και μιλάμε για ένα αγώνα στην ανοικτή θάλασσα, όπου υπάρχουν πολλά θέματα ασφαλείας να καλυφτούν και απαιτείται την ημέρα του αγώνα κάποιος ικανός αριθμός εθελοντών να είναι παρόν, για να στηρίξει την διοργάνωση.

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ