2020-07-24 22:02:50
Φωτογραφία για Εξαρθρώθηκε σπείρα στα Μέγαρα που κατ' έκλεβαν
Στην εξάρθρωση σπείρας που πραγματοποιούσε κλοπές μεγάλης αξίας από πάρκινγκ και επιχειρήσεις ενοικίασης και πώλησης σκαφών αναψυχής προχώρησε το Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η επιχείρηση έγινε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, οπότε αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής, του Τμήματος Ασφαλείας Αλίμου, της Ο.Π.Κ.Ε. και της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), δύο αλλοδαποί ως μέλη της συμμορίας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο επιπλέον μέλη της συμμορίας.

Οι έρευνες έδειξαν ότι από η σπείρα δραστηριοποιήθηκε από τις αρχές Νοεμβρίου 2019 έως τον Μάιο του 2020. Τα μέλη διέπρατταν κλοπές αξίας στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και στην περιφέρεια.

Συγκεκριμένα αφαιρούσαν σκάφη αναψυχής, εξωλέμβιες μηχανές, εξαρτήματα σκαφών και οχήματα.

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα εξιχνιάσθηκαν 13 περιπτώσεις κλοπών σε Μέγαρα, Κινέττα, Καλύβια, Άλιμο, Σπάτα, Κορωπί, Παιανία, Κερατέα, Αφίδνες, Ωρωπό, Ξυλόκαστρο και Θεσπρωτία.

Από τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 26 κάρτες κινητής τηλεφωνίας, 7 κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 2.000 ευρώ και 3 οχήματα.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ