2020-07-25 21:43:09
Φωτογραφία για Απόπειρα αρπαγής ανηλίκου στο κέντρο
Απετράπη από την άμεση αντίδραση της Δημοτικής Αστυνομίας και την επέμβαση δικυκλιστών της ΕΛΑΣ

Για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου σήμερα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο με ανάρτησή του στο Facebook o προϊστάμενος της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, Πέτρος Παπαφίλης.

Συγκεκριμένα, η ανάρτησή του όπως την μεταφέρει το GRTimes.gr έχει ως εξής:

«Σήμερα το πρωί περίπου στις 10:40 κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών που διενεργούσε ελέγχους στην πλατεία Αριστοτέλους ενημερώθηκε από πολίτη για προσπάθεια αρπαγής ανηλίκου αλλοδαπού κοριτσιού επαίτη από ενήλικο.

Σχεδόν ταυτόχρονα οι ΔΑ εντόπισαν τον ενήλικο τον οποίο κ ακολούθησαν ενημερώνοντας ταυτόχρονα την Άμεση Δράση κ την Υπηρεσία μας. Άμεσα τετραμελές κλιμάκιο της υπηρεσίας μας με μηχανές έσπευσε να τους συνδράμει. Στις 10:55 επί της οδού Τσιμισκή ο ενήλικος με την μικρή είχαν ήδη εντοπιστεί κ ακινητοποιηθεί από ομάδα δικυκλιστών της Άμεσης Δράσης καθώς λάμβαναν συνεχώς ενημέρωση από τους Δ.Α. Εν συνέχεια έγινε η προσαγωγή κ ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη ποινική διαδικασία.


Σε λιγότερο από 15 λεπτά απετράπη η επιχειρούμενη αρπαγή του ανηλίκου χάρη στην οξυδέρκεια ενός πολίτη, τον επαγγελματισμό των Δ.Α και την ταχύτατη επέμβαση των δικυκλιστών της ΕΛΑΣ.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους σας . Η εικόνα του γονατισμένου δικυκλιστή της Ομάδας Ζ που προσπαθούσε να ηρεμήσει την μικρή με την κοπέλα της ΔΑ να της προσφέρει ένα χυμό κ νερό μου έμεινε. Σας ευχαριστούμε Λια και Πορφυρη. Και από όλους μας και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που εντόπισε την απόπειρα κ μας ενημέρωσε».

Πηγή: GRTimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ