2020-07-25 22:55:04
Φωτογραφία για Κολομβία: 6 τραυματίες και 11 αγνοούμενοι από συντριβή ελικοπτέρου
Το Black Hawk βρέθηκε σε περιοχή όπου δρουν οι αποσχισθέντες αντάρτεςΈντεκα στρατιωτικοί αγνοούνται και άλλοι έξι τραυματίστηκαν όταν το ελικόπτερό τους συνετρίβη στη νοτιοανατολική Κολομβία, κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης εναντίον ανταρτών που αποσχίστηκαν από τις FARC και απορρίπτουν την ειρηνευτική συμφωνία με την κυβέρνηση, ανακοίνωσε ο στρατός.

Στο ελικόπτερο Black Hawk βρίσκονταν συνολικά 17 στρατιωτικοί, εκ των οποίων «οι έξι τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι αγνοούνται» ανέφερε σε ανακοίνωση το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων. Δεν διευκρινίστηκε αν το ελικόπτερο καταρρίφθηκε ή αν κατέπεσε λόγω τεχνικής βλάβης.

Το ελικόπτερο, που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, βρέθηκε σε έναν παραπόταμο του Ινιρίδα, ποταμού της επαρχίας Γκουαβιάρε όπου δρουν οι αποσχισθέντες αντάρτες αφού αρνήθηκαν να καταθέσουν τα όπλα τους με την ειρηνευτική συμφωνία του 2016. Σύμφωνα με τον στρατό, το ελικόπτερο συμμετείχε σε μια επιχείρηση εναντίον των ανταρτών σε αυτήν την περιοχή, όπου υπάρχουν επίσης και ναρκοφυτείες.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ