2020-07-25 23:20:36
Φωτογραφία για O πιο καλοντυμένος άντρας της Γερμανίας το 2016
Στη χώρα του είναι ένας επιτυχημένος υπουργός με απαράμιλλο στυλ. Ο Γερμανός Σοσιαλδημοκράτης υπουργός Eξωτερικών Χάικο Μάας, βρίσκεται σήμερα στην Ελλάδα για συνομιλίες με τον Έλληνα ομόλογό του, Νίκο Δένδια. Το 2016, ως υπουργός Δικαιοσύνης, αναδείχθηκε ως ο πιο καλοντυμένος άντρας στη χώρα της Άνγκελα Μέρκελ, σύμφωνα με έρευνα του ανδρικού περιοδικού «GQ».

«Όταν ένας Γερμανός πολιτικός ντύνεται σωστά και με γούστο, θα πρέπει να τον επιβραβεύουμε», επισημαίνει ο διευθυντής σύνταξης του ανδρικού περιοδικού «GQ», Χοσέ Ρεντόνγκο Βέγκα και προσθέτει: «Με το στυλ που ντύνεται ο Μάας και εμφανίζεται στην Bundestag (ομοσπονδιακή βουλή), θα πρέπει να ανοίξει σχολή... ».

Ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός πατέρας δύο παιδιών, έχει έναν απίστευτο τρόπο να συνδυάζει τα κοστούμια του. Κι όταν δεν τα φοράει, αθλείται συστηματικά για να είναι σε φόρμα, όπως είχε γράψει σε παλαιότερο άρθρο της η εφημερίδα «Bild».


Παντρεμένος με την ηθοποιός Ναταλία Βέρνερ

Tα τελευταία χρόνια συζεί με την ηθοποιό Ναταλία Βέρνερ. Πάντα συνοδεύει τη 52χρονη σύντροφό του σε φεστιβάλ ταινιών και κινηματογράφου. Η καστανή ηθοποιός με το πλούσιο μπούστο του έκλεψε την καρδιά ενώ ήταν παντρεμένος με την Κορίνα, δασκάλα στο επάγγελμα και μητέρα των δύο παιδιών του. Το 2016, δύο χρόνια ύστερα από την πρώτη τους γνωριμία, το ζευγάρι αποφάσισε να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη. Ο Μάας ζήτησε διαζύγιο από την πρώτη του σύζυγο, Κορίνα.

Με την πρώην σύζυγό του Κορίνα

Ωστόσο,όπως ο ίδιος λέει, βρίσκεται πάντα στο πλευρό των δύο παιδιών του. Σε βίντεο στο YouTube, η Γερμανίδα ηθοποιός δείχνει το σεξαπίλ της που φαινόταν από μικρή ηλικία. Πάντως από την πρώτη στιγμή που την είδε, ο Σοσιαλδημοκράτης υπουργός ξετρελάθηκε μαζί της.

Η Ναταλία είναι πρέσβειρα καλής θέλησης για τη γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά «Kindernothilfe» από το 2006

Η Ναταλία είναι καστανή και η Κορίνα ξανθιά. Το μόνο κοινό που έχουν η πρώην σύζυγος και η νυν σύντροφος είναι το πλούσιο στήθος, όπως επισημαίνουν οι γερμανικές εφημερίδες σχολιάζοντας από ενδυματολογικής πλευράς τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Η σύντροφος του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών είναι πρέσβειρα καλής θέλησης για τη γερμανική φιλανθρωπική οργάνωση για παιδιά «Kindernothilfe» από το 2006.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ