2020-07-26 10:56:29
Φωτογραφία για Οι φίλοι του Ανδρέα Παπανδρέου ανακοινώνουν νέο κόμμα...
«Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου» θα ονομάζεται το νέο κόμμα που θα ιδρυθεί 

σύμφωνα με ανάρτηση των υπευθύνων στο Facebook. Το νέο... κόμμα, που ήδη στη σελίδα του στο facebook μετρά περισσότερα από 13.500 μέλη ανακοίνωσε ότι δημιουργείται στο χώρο της Κεντροαριστεράς με άρωμα Ανδρέα Παπανδρέου ενώ αρνείται την οποιαδήποτε συνεργασία με ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει πως «Ιδρύουμε Ανδρεϊκό Κίνημα, θα συμμετέχουμε στις εκλογές ως τρίτος πόλος Δημοκρατικής-Πατριωτικής Συμπαράταξης. Δεν θα συνεργαστούμε με του διαπλεκόμενους του ΚΙΝΑΛ και τους εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ.

 Ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 δεν πήγε με την ΕΔΗΚ και στην καραμέλα "είσαι διασπαστής, όλες οι δημοκρατικές δυνάμεις μαζί να φύγει η Δεξιά απάντησε" Ρε άντε από εδώ συμβιβασμένοι που θα γυρίσω στο 1965"! Και δικαιώθηκε, αφού η μισή Ένωση Κέντρου πήγε με τον Καραμανλή!

Ξεχνάτε πως έχουμε εκλογές με ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ; Προχωράμε αυτόνομα και αυτοδύναμα ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ με σημαία την Ανδρεϊκή Πολιτική Παρακαταθήκη!


Σταματήστε να μιλάτε ιδίως εσείς που ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΣΑΣ ΑΝΕΧΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ να μετατραπεί σε κόμμα του κατεστημένου και τον ΣΥΡΙΖΑ να πουλάει αδιαμαρτύρητα την Μακεδονία! 

Ανδρέας μέχρι να σας βάλουμε και μερικούς απ'ο σας στην φυλακή ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ και δεν έχετε να ζηλέψετε τίποτε από τον Μητσοτάκη που ετοιμάζει την μεγάλη προδοσία της ΑΟΖ και του εθνικού μας πλούτου! ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!»

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ