2020-07-27 11:00:15
Φωτογραφία για Οι δύσκολες στιγμές και οι απώλεια αγαπημένων της
Στο "Λοιπόν" παραχώρησεσυνέντευξή η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός μεταξύ όσων αποκάλυψε αναφέρθηκε και στην περιπέτεια της με τον Καρκίνο αλλά και στους φίλους που έχασε λόγο αυτής της ασθένειας.

Περάσατε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Ναι, είχα καρκίνο. Τον ανακάλυψα 9 Ιουνίου του 2009 και φέτος γιορτάζω έντεκα χρόνια υγιής».

Πώς το ανακαλύψατε;

«Είχα ένα μικρό εξόγκωμα στο στήθος και αμέσως πήγα στο γιατρό. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα υγείας και ευτυχώς, όταν παρουσιάστηκε, το βρήκα εγκαίρως και πλέον είμαι καλά. Πιστεύω πως το έπαθα από το άγχος».

Είχατε αγχωθεί πολύ εκείνη την εποχή;

«Ναι, έπαιζα στη «Μαρία την Άσχημη» και εκείνη την εποχή είχαμε διάφορα προβλήματα, ας πούμε αρρώσταινε κάποιος συγγενής ηθοποιού και αναγκαζόμασταν να παίζουμε άλλες για άλλες σκηνές. Εγώ, επειδή είμαι του διαβάσματος, πελάγωνα, διότι ήταν σκηνές που δεν τις είχα διαβάσει. Εκεί αγχώθηκα πάρα πολύ. Δόξα τω θεώ, πέρασαν έντεκα χρόνια και είμαι εντελώς καλά».


Έχουμε «χάσει» πολλούς σημαντικούς καλλιτέχνες από αυτήν την ασθένεια, όπως τον Στάθη Ψάλτη.

«Δεν μπορώ ακόμη να πιστέψω πως πέθαναν ο Στάθης, η Τζέσυ Παπουτσή και ο Γιώργος Βασιλείου. Έχω πληγωθεί πολύ που πέθαναν αυτοί οι τρεις φίλοι μου».

Τι θυμάστε από αυτούς;

«Έχουμε δουλέψει πολύ με τον Στάθη, σε πολλά θέατρα και στον κινηματογράφο, με λάτρευε. Κάποτε, σε συνέντευξη του, μεταξύ άλλων ονομάτων που ανέφερε, είπε: «Η Μάγδα Τσαγγάνη είναι αυθεντική κωμική». Θυμάμαι ένα περιστατικό στον «Μίνωα». Είχε μπει κάποιος στο καμαρίνι μου, χτυπώντας βέβαια την πόρτα, αλλά εγώ δεν του απάντησα και αυτός πέρασε μέσα με θράσος. Έγινα έξαλλη, μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Τον έδιωξα λέγοντάς του, «εδώ είναι εκκλησία, είναι δυνατόν να μπαίνετε έτσι μέσα;» Το μαθαίνει ο Ψάλτης και έρχεται στο καμαρίνι, βάζει το χέρι στην πόρτα και μου λέει, «Μπράβο Τσαγγάνη, δείρ' τους!» Μου έκανε πολλές πλάκες. Η δε Τζέσυ Παπουτσή, ενώ δεν είχαμε δουλέψει πολύ μαζί, με λάτρευε, την θαύμαζα πάρα πολύ. Ο Γιώργος Βασιλείου, ταλαντούχος. Έπαιζε από επιθεώρηση έως πρόζα, τον χάζευα. Δεν μπορώ να πιστέψω πως έχουν πεθάνει».

Έχετε φίλους πλέον από το χώρο;

«Ναι, με τον Σωτήρη Τζεβελέκο και τη γυναίκα του είμαστε αδέλφια. Έχω φιλίες στο θέατρο, αλλά με τον Σωτήρη και τη γυναίκα του έχουμε αδελφική σχέση. Ήμουν πολύ τυχερή στη ζωή μου σε όλα, αλλά έκανα όνομα στο χώρο με πολύ μεγάλη δυσκολία».

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ