2020-07-27 19:07:16
Φωτογραφία για Πανελλήνιο σοκ από τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο! Το παρακράτος και η ανακοίνωση-γροθιά από το Μακελειό… (Σκληρές εικόνες)
Κι όμως, λίγη ώρα μετά τη δολοφονική επίθεση τα ξημερώματα στον δημοσιογράφο Στέφανο 

Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλλήσια, κάποιοι φρόντισαν.. να φιμώσουν και τα σόσιαλ μίντια του ομίλου «Μακελειό».

Όπως αποκάλυψαν τα στελέχη:

«Κάναμε την έρευνά μας, το επιβεβαιώσαμε και τώρα το δημοσιοποιούμε καθώς παρά τις σφαίρες του παρακράτους, τίποτα δεν τελειώνει.

Την ώρα που ο Στέφανος Χίος βρίσκεται νοσηλευόμενος και σε καταστολή στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του ΚΑΤ, οι σελίδες μας στο Facebook τις οποίες ακολουθείτε χιλιάδες πατριώτες έχουν υποστεί αποκλεισμό.

Το περίεργο είναι ότι ο αποκλεισμός αυτός ήρθε μόλις λίγη ώρα μετά την δολοφονική επίθεση στον δημοσιογράφο μας Στέφανο Χίο.

Τυχαίο;;;;;;

Σύμφωνα με τα αρχεία μας, η τελευταία ανάρτηση ρεπορτάζ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ “ανέβηκε” χωρίς προβλήματα γύρω στις 03:30 και από τότε σιωπή.


Οι αναγνώστες μας οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα αυτά καθώς η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και το makeleio.gr δέχονται ξεκάθαρη, άνανδρη και σατανική επίθεση».

Η ψυχραμία του δημοσιογράφου την ώρα της επίθεσης, θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι και αυτή που του έσωσε τη ζωή. Και αυτό γιατί μετά τον πρώτο πυροβολισμό, που δέχθηκε ενώ ήταν ακόμα στο αυτοκίνητό του, ο κ. Χίος άνοιξε με δύναμη την πόρτα κάτι που μπλόκαρε το όπλο του δράστη και δεν κατάφερε να ρίξει άλλες σφαίρες. Οι φωνές του δημοσιογράφου αμέσως μετά, ήταν και αυτές που έτρεψαν σε φυγή τους δράστες.

Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ όπου αναμένονται αστυνομικοί, άγνωστο όμως, πότε θα μπορέσει να δώσει κατάθεση ο δημοσιογράφος.

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ