2020-07-27 23:04:44
Φωτογραφία για ΒΙΝΤΕΟ...Ιερέας που διέκοψε τη λειτουργία για πιστή που φορούσε μάσκα: Παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω ΠΟΥ
Ξέφυγε ο ιερέας που διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια πιστή που φορούσε μάσκα: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιο και προσπαθεί να επιβάλει μία παγκόσμια δικτατορία» - «Πληρώθηκαν κάποιοι στην Ελλάδα για να πουν ότι πέθαναν από κορωνοϊό» - Τι είπε για τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο

Στο πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στην ιερά μονή Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου της Εορδαίας, όπου ένας ιερέας διέκοψε τη λειτουργία για να αποδοκιμάσει μια 74χρονη πιστή που φορούσε μάσκα, αναφέρθηκε ο «πρωταγωνιστής» του περιστατικού

Ο πατέρας Ιγνάτιος μίλησε στην ΕΡΤ, τονίζοντας:

«Υπάρχει παγκόσμια δικτατορία του Αντίχριστου μέσω του ΠΟΥ... Αφού οι κυβερνήσεις δεν μπορούν να περάσουν κάποια πράγματα με δημοκρατία, τα περνάνε με δικτατορία».

Ο πατέρας Ιγνάτιος μάλιστα δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι ο κορωνοϊός είναι ένα ψέμα και ότι «κάποιοι από αυτούς που πέθαναν στην Ελλάδα από κορωνοϊό πληρώθηκαν για να πουν ότι πεθαναν».


Όσο για το περιστατικό με τη μάσκα και την πιστή, υποστήριξε:

«Όταν την είδα με τη μάσκα, νόμιζα ότι είχαμε καρναβάλια. Καρναβάλι δεν είναι αυτός που φοράει μάσκα;» και πρόσθεσε:

«Ειναι ιερός ο χώρος εντός της εκκλησίας, δεν χρειάζονται μάσκες. Εδώ κατοικεί ο Θεός. Ο Θεός θεραπεύει. Είναι προσβολή για τον χώρο η μάσκα μέσα στον ναό».

«Η εκκλησία είναι το σώμα του Χριστού και ο Χριστός θέλει το πρόσωπό μας καθαρό», τόνισε.

Ο πατέρας Ιγνάτιος που φέρεται να λειτουργεί αυτόνομα από την Αρχιεπισκοπή και τις οδηγίες που έχει δώσει για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε με σκληρό τόνο και στον αρχιεπισκοπο Ιερώνυμο:

«Ο Ιερώνυμος πιστεύει στον κορωνοϊό γιατί δεν πιστεύει στον Θεό», ενώ κατέληξε: «Ο ΠΟΥ βρήκε ένα ιο και προσπαθεί να επιβάλει μία παγκόσμια δικτατορία».

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Facebook η Στεργιανή Γάκη, κόρη τη 74χρονης, σημίωσε:

«Σε αυτόν λοιπόν τον “ιερέα” που με περισσή αγένεια και αλαζονεία αποκάλεσε καρναβάλι την 74χρονη μητέρα μου επειδή επέλεξε ούσα σκεπτόμενη και υπεύθυνη, να φορά μάσκα στην σημερινή λειτουργία, ας του πει κάποιος πως τον πληρώνω και εγώ δουλεύοντας κοπιωδως και αποδίδοντας με συνέπεια τις φορολογικές μου υποχρεώσεις και υπάρχει εκεί για να μεταλαμπαδευσει την αγάπη του Θεού στις ψυχές και στις ζωές μας. Και πείτε του επίσης πως ο οίκος του Θεού από τον οποίον έδιωξε σήμερα την μητέρα μου, είναι χώρος που ψυχές, μυαλά και χαρακτήρες σαν τον δικό του δεν θα έπρεπε να πλησιάζουν….μόνο ντροπή και θλίψη… μεσαίωνας».
anatakti
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ