2020-07-28 17:26:59
Φωτογραφία για Πρώην οδηγός Φόρμουλα 1 διαλύει μία σπάνια McLaren
Χαμός στους δρόμους του Πριγκιπάτου, όταν ο γνωστός στους φίλους της F1, παλαίμαχος οδηγός Άντριαν Σούτιλ, κατέστρεψε την προσωπική του McLaren Senna LM.

Η συγκεκριμένη έκδοση του hypercar της McLaren, έχει κατασκευαστεί σε μόλις 20 κομμάτια και βασίζεται στην ακραία Senna GTR, με διαφορετικά όμως χαρακτηριστικά, για να πάρει έγκριση Τύπου και να μπορεί να κυκλοφορήσει σε δημόσιους δρόμους.

Η McLaren δημιούργησε τη συλλεκτική Senna LM με σκοπό να τιμήσει τη θρυλική αγωνιστική F1 LM, η οποία συμμετείχε τη δεκαετία του ’90 και πιο συγκεκριμένα το 1995, στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν. Βαμμένη σε πορτοκαλί χρώμα Papaya Orange, η LM διαθέτει αεραγωγό στην οροφή, μία πλειάδα carbon λεπτομερειών, όπως τις πόρτες χωρίς το γυάλινο τμήμα της «απλής» Senna.

Σύμφωνα με μάρτυρες στο ατύχημα ενεπλάκη και ένα δεύτερο αυτοκίνητο, του οποίου τα στοιχεία παραμένουν άγνωστα. Όπως άγνωστο παραμένει εάν ο 37χρονος Γερμανός οδηγός έχει τραυματιστεί από τη σύγκρουση. Πάντως οι υλικές ζημιές της McLaren Senna LM είναι αρκετά σοβαρές, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, κυρίως στο εμπρός μέρος του αμαξώματος. Να αναφερθεί τέλος, ότι ο Σούτιλ είναι κάτοχος διαφόρων hypercars, όπως Porsche Gemballa Mirage GT, Pagani Huayra, Bugatti Chiron, ενώ τελευταίο του απόκτημα είναι ένα Koenigsegg Regera.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ