2020-07-28 17:57:58
Φωτογραφία για Κώστας  Θ Τριαντακωνσταντής : Χρήστο,  καλό σου ταξίδι. Αιωνία σου η μνήμη. Συμπαρίσταμαι, Ευχαριστώ, Υπόσχομαι, Τιμώ
      Το Ξηρόμερο, ορεινό και ενάλιο, πενθεί και θρηνεί για το πρόωρο χαμό του Χρήστου Γαζέτα.  Άξιο τέκνο της Ξηρομερίτικης  Γής τίμησε τις λέξεις προσφορά, μπέσα, φιλότιμο, θάρρος, ανιδιοτέλεια.

Το γεωγραφικό τρίγωνο που ορίζεται από τον Αστακό, την Αμφιλοχία και τη Βόνιτσα είναι κατά γενική ομολογία από τις πιο εγκαταλειμμένες περιοχές της πατρίδας μας. Το xiromeronews ανέδειξε τα προβλήματα της περιοχής ακούραστα, μεθοδικά , με επιχειρήματα.  Η συμβολή του Χρήστου είναι αναγνωρισμένη από όλους.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι, οι μορφωτικοί σύλλογοι ήταν μέσα στις προτεραιότητες του και ασφαλώς η απουσία του θα είναι αισθητή.

 Συμπαρίσταμαι στην οικογένεια του   στο βαρύ πένθος της, και τη παρακαλώ να δεχθεί τα ειλικρινή και θερμά  μου συλλυπητήρια.

Ευχαριστώ το Χρήστογια το βήμα επικοινωνίας που είχα   με τους πολίτες ,το οποίο μου έδωσε χωρίς καμία υστεροβουλία και ιδιοτέλεια.  Η σχέση μου με το xiromeronews   ήταν, είναι και θα παραμείνει αυτή του αρθρογράφου και τίποτε παραπάνω. Ουδέποτε πρόσθεσε ή αφαίρεσε  έστω και μία λέξη στα κείμενα τα μου.


Στα οκτώ τελευταία  χρόνια που αρθρογραφώ  το Χρήστο τον συνάντησα 5-6 φορές σε κοινωνικές  και πολιτιστικές εκδηλώσεις. Μάλιστα δεν τον γνώριζα πριν ούτε στην όψη.

  

Ο Χρήστος στάθηκε όρθιος στις ύβρεις, στις απειλές, ανώνυμων μεν πασίγνωστων δε, τις οποίες δέχθηκε  από  μερικά πολιτικά και κοινωνικά ρετάλια.  Νόμισαν ότι θα λακίσει ο Χρήστος.  Δεν τους έκανε το χατίρι. Ο λόγος είναι απλός.  Ήταν πεντακάθαρος και για αυτό δεν μπόρεσαν να τον εκβιάσουν. 

Υπόσχομαι  ότι ο αγώνας  θα συνεχιστεί με την ίδια ένταση και δια βίου.

Τιμώντας τη μνήμη  του Χρήστου, του  αφιερώνω το δεύτερο τόμο του πονήματος μου. Ο τόμος αυτός γράφεται εδώ και ένα χρόνο και θα κυκλοφορήσει στο τέλος του 2021. 

Φίλε Χρήστο

Από εκεί ψηλά που θα βρίσκεσαι θα νιώσεις Υπερήφανος για τους σπόρους του αγώνα που έσπειρες. Πρόλαβες και είδες  μερικούς βλαστούς  να μεγαλώνουν και  να γεμίζουν με άνθη.  Θα νιώσεις δικαιωμένος από τους καρπούς που θα γευτούν οι αναγνώστες σου.

Κάποιοι θα απολογηθούν και θα πληρώσουν πολύ ακριβά για τα καμώματα τους σε πολιτικό, διοικητικό και όχι μόνο επίπεδο.  

Η οικογένεια σου θα αισθάνεται υπερήφανη γιατί η δική σου συνεισφορά ήταν καθοριστική. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.

Αιωνία σου η  μνήμη

Ο  ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ.

Εύχομαι από καρδιάς να βρεθούν άξιοι συνεχιστές του έργου, μέσω από το xiromeronews, του Χρήστου.  Σε αυτή τη προσπάθεια θα είμαι ΠΑΡΩΝ.
ximeronews
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Tο My Greece επιστρέφει
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Tο "My Greece" επιστρέφει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ