2020-07-28 19:52:05
Φωτογραφία για Η Pfizer Hellas βραβεύθηκε για τη συνεισφορά της στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση του κοροναϊού
Η Pfizer Hellas διακρίθηκε στο πλαίσιο του νέου θεσμού “ Patient Partnerships Awards 2020” για την έμπρακτη συνεισφορά της στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας της νόσου COVID-19 και την προστασία των πολιτών της χώρας. 

Συγκεκριμένα, η εταιρεία έλαβε το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Σημαντικότερα Προγράμματα COVID-19 για την Στήριξη των Επαγγελματιών Υγείας και της Κοινωνίας» για το πρόγραμμα δράσεων, το οποίο σχεδίασε και υλοποίησε το τελευταίο τετράμηνο, και αφορούσε δωρεές απαραίτητου εξοπλισμού και υλικών ύψους άνω των 600.000 € .

H Pfizer Hellas πραγματοποίησε δωρεά για τον εξοπλισμό 100 κλινών ΜΕΘ με monitors μέτρησης ζωτικών λειτουργιών, δωρεά 100.000 προστατευτικών μασκών για χρήση στα νοσοκομεία και δωρεά ειδικής αναπνευστικής συσκευής για τη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ» αλλά και γενικότερα για την κάλυψη των επιμέρους αναγκών των νοσοκομείων και την προστασία του ιατρικού προσωπικού. Επιπλέον, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας, δώρισε 40.000 μάσκες και 44.000 γάντια για την προστασία της υγιεινής αστέγων συμπολιτών μας.


Η εταιρεία, παράλληλα, συνεπής στην παγκόσμια δέσμευσή της για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών, συνεχίζει να υλοποιεί μια σειρά από πρόσθετες δράσεις, σε συνεργασία με Συλλόγους Ασθενών, και στόχο την προστασία, την ενδυνάμωση και την υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους, απέναντι στις επιπτώσεις της πανδημίας. 

Ο κ. Δημήτρης Θερριός, Communications & Patient Advocacy Lead της Pfizer Hellas, παραλαμβάνοντας το βραβείο, δήλωσε σχετικά: 

«Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι, που καταφέραμε, μέσα στις δύσκολες συνθήκες, τις οποίες δημιούργησε η υγειονομική κρίση για όλους, να συνδράμουμε άμεσα και αποτελεσματικά στις προσπάθειες της Πολιτείας για τη στήριξη του Ε.Σ.Υ και την προστασία των επαγγελματιών υγείας, που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή. 

Γι’ αυτό οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους ανθρώπους της Pfizer Hellas, οι οποίοι, παρά τα εμπόδια, συνεργάστηκαν αρμονικά και διεκπεραίωσαν σε ελάχιστο χρόνο την προμήθεια και την παράδοση του εξοπλισμού και των υλικών των δωρεών. 

Σήμερα, όπως κάνουμε εδώ και 60 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στην Ελλάδα, συνεχίζουμε να είμαστε εδώ. Συνεχίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τόσο τις ανάγκες των ασθενών όσο και της κοινωνίας γενικότερα, προκειμένου να μπορέσουμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί την επόμενη μέρα της υγειονομικής αυτής κρίσης».
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ