2020-07-28 21:40:14
Φωτογραφία για Μόσιαλος: Mάσκα παντού χωρίς εξαιρέσεις
Την επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικής χρήσης μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους, που ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 28.07.2020, στην εβδομαδιαία ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς, σχολίασε ο Ηλίας Μόσιαλος.

Δεν είναι αρκετή η χρήση μάσκας - Χρειάζονται και άλλα μέτρα

Πιο συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Facebook, ο κ. Μόσιαλος επικροτεί την επέκταση του μέτρου, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως αυτό δεν είναι αρκετό.

Ο εκπρόσωπος της Ελλάδας για τον κορονοϊό στους διεθνείς οργανισμούς, τονίζει ρητά και κατηγορηματικά πως το μέτρο πρέπει να επεκταθεί «σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα».

Όλα αυτά την ώρα που ήδη γίνεται μεγάλη συζήτηση σχετικά με το αν οι εκκλησίες θα περιλαμβάνονται στους χώρους όπου επανέρχεται η… υποχρέωση της μάσκας.

Όπως τονίζει συγκεκριμένα ο Ηλίας Μόσιαλος:

«Η επέκταση της χρήσης της μάσκας σε περισσότερους κλειστούς χώρους είναι ένα θετικό μέτρο. Η εφαρμογή όμως του μέτρου πρέπει να επεκταθεί σε όλους τους κλειστούς χώρους ειδικά όταν δεν υπάρχει φυσικός αερισμός και ανανέωση του αέρα με φρέσκο αέρα. Η εφαρμογή των μέτρων πρέπει να είναι οριζόντια χωρίς εξαιρέσεις».
medlabgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ