2020-07-30 09:58:21
Φωτογραφία για Συλλυπητήριο μήνυμα της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών  Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) για την απώλεια του  Χρήστου Γαζέτα.
Το κεντρικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου (Ο.Π.ΣΥ.Ξ.) εκφράζει την βαθιά του λύπη για τον πρόωρο θάνατο του εκλεκτού φίλου Ξηρομερίτη Χρήστου Γαζέτα.

 Το Ξηρόμερο θρηνεί την απώλειά σου αγαπημένε μας φίλε Χρήστο.

 Συνεργαζόμασταν άψογα, πρόβαλες πάντα τις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας και χαιρόσουν πάντα για τις επιτυχίες της. Βοηθούσες και πρότεινες δράσεις για την διαφύλαξη του φυσικού περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας. Διετέλεσες μέλος της Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, επί χρόνια Πρόεδρος του Συλλόγου Αετινών, Πρόεδρος του συλλόγου φίλων Βελανιδιάς και Περιβάλλοντος "Η Αμαδρυάδα" και εκδότης του τριμηνιαίου περιοδικού "η βελανιδιά". Γενικός Γραμματέας στο διοικητικό συμβούλιο της "Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και Τέχνης",

 Χρήστο, ήσουν ένας γνήσιος Ξηρομερίτης, διορατικός, δραστήριος, δοτικός και με πρωτοποριακές ιδέες, αγάπη για τον τόπο σου και μέσα από το xiromeronews συνέβαλες στην καθημερινή ενημέρωση των Ξηρομεριτών και όχι μόνο.

 Το πολιτιστικό κίνημα του Ξηρομέρου, του Νομού μας  που τόσο αγάπησες και στήριξες θα είναι φτωχότερο και το κενό δυσαναπλήρωτο.

 Καλό ταξίδι, αγαπημένε μας φίλε.

 Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά σου.
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ