2020-07-30 12:06:12
Φωτογραφία για Ολλανδία: Κατακραυγή για το περιοδικό που χαρακτήρισε «plus size» κόρη της βασίλισσας Μάξιμα
Χρήστες των social media από την Αργεντινή ξεσπάθωσαν κατά του ισπανικού περιοδικού Caras - Θεωρήθηκε επαίσχυντο και ασεβές προς την 16χρονη γαλαζοαίματη

Σάλος από το εξώφυλλο ισπανικού περιοδικού που απεικονίζει την μεγαλύτερη κόρη του Βασιλιά Γουλιέλμου και της βασίλισσας Μάξιμα της Ολλανδίας να απεικονίζεται μαζί με τη μητέρα της, υπό τον τίτλο: «Η μεγαλύτερη κόρη της Μαξίμα λάμπει με υπερηφάνεια στο plus-size look της».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «Caras», ενός περιοδικού που ασχολείται με διασημότητες και βασιλικά νέα, η ολλανδική βασιλική οικογένεια κοσμεί το εξώφυλλο με την παρουσίαση του θέματος να εστιάζει στα παραπανίσια κιλά της έφηβης γαλαζοαίματης».

Ο υπότιτλος του περιοδικού κινείται στο ίδιο μήκος κύματος: «Η 16χρονη κληρονόμος του θρόνου της Ολλανδίας θύμα bullying, αντιμετωπίζει την κριτική με τη δύναμη και με την υποστήριξη των γονιών της. Μια πριγκίπισσα που περνάει την εφηβεία της χωρίς ταμπού και υπερασπίζεται τη φιγούρα της «πραγματικής γυναίκας».


Το σχόλιο του περιοδικού προκάλεσε την οργή του χρηστών των social media στην Αργεντινή, τη χώρα καταγωγής της βασίλισσας Μαξίμα. Εκτοξεύοντας πυρά κατά του περιοδικού που χρησιμοποίησε αυτόν τον όρο για να περιγράψει την νεαρή γαλαζοαίματη, πολλοί χρήστες επισημαίνουν ότι κάτι τέτοιο είναι «επικίνδυνο», «ασεβές» και «επαίσχυντο».

Το περιοδικό από την πλευρά του απάντησε ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσίασε το θέμα έχει να κάνει με την αντιμετώπιση του στιγματισμού θέλοντας να εμπνεύσει τους αναγνώστες του που μπορεί να δίνουν τον δικό τους αγώνα για την αυτοπεποίθηση που έχουν για το σώμα τους.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ