2020-07-30 12:08:10
Φωτογραφία για Λεονάρντο Ντι Κάπριο - Καμίλα Μορόνε: Αυτός, αυτή και το μυστήριο
Αν και ακούγεται υπερβολικό, σίγουρα η υπόθεση ότι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει μεγαλώσει την Καμίλα Μορόνε στα πόδια του περιέχει τουλάχιστον ψήγματα αλήθειας

Ο 45χρονος ηθοποιός είναι στενός φίλος του Αλ Πατσίνο. Ο Πατσίνο από το 2008 μέχρι το 2018 ήταν σε σχέση με την Αργεντινή ηθοποιό Λουσίλα Πόλακ, η οποία είναι η μητέρα της Μορόνε. Η 23χρονη έχει πει σε συνεντεύξεις της πως θεωρεί τον Πατσίνο δεύτερο πατέρα της. Δεν θα ήταν λοιπόν απίθανο στις παιδικές αναμνήσεις της λίγος χώρος να έχει καταληφθεί από την παρουσία του Ντι Κάπριο, τον οποίο εκείνη ενδεχομένως θεωρούσε τότε έναν αγαπημένο θείο. Θα ήταν άλλωστε προνόμιο εκείνον που οι φίλες της θαύμαζαν ως χολιγουντιανό it boy η ίδια να τον προσφωνεί με το μικρό όνομά του.

Μπορεί η σχεδόν οικογενειακή σχέση που η Μορόνε διατηρούσε παιδιόθεν με τον Πατσίνο και τους διάσημους φίλους του να μην έχει σε τίποτα να κάνει με την αίσια εξέλιξη που φαίνεται να έχει ο ερωτικός πια δεσμός της με τον Ντι Κάπριο, που μετρά ήδη δυόμισι χρόνια
. Μπορεί όμως και να έχει. Κάποιοι ήδη φλύαρα προεξοφλούν πως ο τελευταίος ορκισμένος εργένης ιχνηλατεί ολοταχώς τον δρόμο που χάραξε ο έτερος πρώην ορκισμένος εργένης του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ (βλ. παντρεμένοι με παιδιά). Και εφόσον ο ίδιος τηρεί σιγήν ιχθύος αναφορικά με τη σχέση του, ο Τύπος έχει αναλάβει να ερμηνεύει και να συμπεραίνει ορμώμενος από τη σημειολογία των δημόσιων εμφανίσεων μαζί με το κορίτσι του.

Πάρτε για παράδειγμα την πιο πρόσφατη έξοδό τους. Πριν από λίγες εβδομάδες ο Ντι Κάπριο, έπειτα από καιρό στην καραντίνα, ξεμύτισε στον έξω κόσμο. Συνέφαγε μαζί με την αγαπημένη του στο διάσημο εστιατόριο «Nobu» στο Λος Αντζελες, ιδιοκτησίας του φιλόσοφου της ιαπωνικής γαστρονομικής κουλτούρας Νόμπου Ματσουχίσα και του Ρόμπερτ Ντε Νίρο. Θα μπορούσε να είναι απλώς μια πράξη συμπαράστασης στον επίσης φίλο του Ντε Νίρο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες δήλωσε ότι η πανδημία γονάτισε τον ίδιο, τα οικονομικά του, καθώς και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια που διαφεντεύει.

Σε κάθε περίπτωση τα κίνητρα μπορεί να ήταν ακόμα απλούστερα, ο Ντι Κάπριο βγήκε dinner date με το κορίτσι του. Μόνο που αυτή τη φορά οι παπαράτσι τους συνέλαβαν να καταφτάνουν μαζί και να φεύγουν μαζί. Φυσικά ο 45χρονος ηθοποιός είχε καλυμμένη κάθε σπιθαμή του σώματός του, εκτός από τις γάμπες του, οι οποίες έμεναν ακάλυπτες από το κοντό παντελονάκι που φορούσε. Κατά τα άλλα, ο Λίο εμφανίστηκε κατά το συνήθειό του κουκουλοφόρος και, όπως επιτάσσουν οι νέοι κανόνες για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, μασκοφόρος. Το γεγονός ότι μετακινήθηκε μαζί με το κορίτσι του μπορεί σε άλλους να μοιάζει ένα μικρό βήμα, για εκείνον όμως είναι αληθινό άλμα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ο Ντι Κάπριο και η Μορόνε μπορεί να διέσχισαν το κόκκινο χαλί με διαφορά λίγων λεπτών της ώρας, ωστόσο το έκαναν καθένας μόνος. Λέγεται ότι έφτασαν μαζί, φρόντισαν όμως να μη δώσουν παραπάνω δικαιώματα υπό μορφή φωτογραφικών ντοκουμέντων στην οικουμένη. Πάντως, παρά το σχεδόν αφελές τρικ τους, παρακολούθησαν την απονομή καθισμένοι ο ένας δίπλα στον άλλον, και μάλιστα στην περίοπτη πρώτη σειρά, μια και ο Ντι Κάπριο ήταν για μια ακόμα φορά υποψήφιος για την ερμηνεία του στο «Κάποτε στο Χόλιγουντ» του Κουέντιν Ταραντίνο.

Το δόγμα που θα μπορούσε να περιγράψει ικανώς η φράση «και μαζί και χώρια» είχαν εγκαινιάσει ήδη από τον Μάιο του 2018 στο Φεστιβάλ των Καννών. Η σχέση τους τότε μετρούσε μόλις λίγους μήνες, βρίσκονταν στην από κάθε άποψη ειδυλλιακή νότιο Γαλλία -ο Λίο μάλιστα έπαιζε εντός έδρας, αφού η Κυανή Ακτή είναι κάτι σαν δεύτερο σπίτι του όπου διοργανώνει κάθε χρόνο και το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του-, όμως επέλεξαν να μην κάνουν ούτε μία κοινή εμφάνιση. Πήγαν σε διαφορετικές προβολές, έδωσαν το «παρών» σε διαφορετικά πάρτυ και ο υποτιθέμενος θησαυρός ενός κοινού στιγμιοτύπου τους για τους παπαράτσι αποδείχτηκε άνθρακες.

1. Μεταφορά από το σκάφος σε κάποια κοσμοπολίτικη ακτή της Ιταλίας κατά τη διάρκεια των περσινών διακοπών του ζευγαριού με τον Σον Πεν και το κορίτσι του 2. Ντι Κάπριο και Καμίλα ευτυχισμένοι στους δρόμους της Νέας Υόρκης

Η τύχη χαμογέλασε στους φωτογράφους λίγους μήνες αργότερα, γυρνώντας ταυτόχρονα την πλάτη στον διαχρονικά ακοινώνητο μιντιακά Λίο. Πέρσι το καλοκαίρι το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε ένα μακρύ, καυτό καλοκαίρι μεταξύ Κάπρι, Ποζιτάνο και Πόρτο Τσέρβο. Οι διακοπές με σκάφος είναι μια σταθερή επιλογή για τον Λίο ώστε να αποφεύγει την πολλή συνάφεια και τα πολλά πάρε-δώσε με την αδιακρισία του κόσμου. Ειδικά όμως πέρυσι δεν τα κατάφερε καλά.

Οσο προσπαθούσε να πετάξει από πάνω του τις λευκές στιβάδες του δέρματός του, οι Ιταλοί φωτογράφοι έβγαζαν το ψωμάκι τους. Οι διακοπές του με τη Μορόνε, τον Σον Πεν και το κορίτσι του έγιναν φέιγ βολάν, όπως και οι διόλου κολακευτικές φωτογραφίες του ίδιου, που απέδειξαν ότι ακόμα και οι παροικούντες το Χόλιγουντ δεν μένουν αλώβητοι και άτρωτοι από το κοιλιακό λίπος. Η Μορόνε, από την πλευρά της, έσωσε τα προσχήματα με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, για την οποία άλλωστε κανείς δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία, αφού πριν από την εκκόλαψή της σε ηθοποιό κέρδιζε τον επιούσιο από το μόντελινγκ.

Η θητεία στην πασαρέλα και στις φωτογραφήσεις μόδας είναι κάτι σαν απαραίτητο προσόν, προαπαιτούμενο για όποια γυναίκα επιδίωξε να γητέψει την καρδιά του Ντι Κάπριο. Αυτό τουλάχιστον συνάγει κανείς από τους αλλοτινούς δεσμούς του με τη Ζιζέλ Μπούντχεν (1999-2005), την Μπαρ Ρεφαέλι (2005-2011), την Τόνι Γκαρν (2013-2014) και τα βραχύβια ειδύλλιά του με την Αμπερ Βαλέτα, την Εύα Χερτζικόβα, τη Μανταλίνα Γκενέα, την Εριν Χίθερτον και την Κέλι Ρόρμπαχ. Εκτός συναγωνισμού τοποθετείται το αλλοτινό φλερτ του με τη Ριάνα.

Αλλά στο κάτω-κάτω της γραφής, ποιος είπε ότι η Ρίρι ήθελε πιστή μονογαμική σχέση με τον Λίο και όχι απλώς μια φλογερή περιπέτεια με σύντομη ημερομηνία λήξης; Πάντως, η Μορόνε βαδίζει στον δρόμο που χάραξαν η Ζιζέλ και η Ρεφαέλι. Τουλάχιστον αυτό μαρτυρά ο χρόνος που έχει μεσολαβήσει από τις πρώτες κοινές διακοπές τους τον Δεκέμβριο του 2017 μέχρι σήμερα. Από τις πρώτες εβδομάδες της σχέσης τους ο Ντι Κάπριο κάλεσε τη Μορόνε να περάσουν μαζί τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Ασπεν - ίσως για να πάρει την έγκριση και του επιστήθιου φίλου του Τόμπι Μαγκουάιρ που βρισκόταν εκεί οικογενειακώς.

Στις 16 Ιουνίου η Μορόνε έγινε 23 χρόνων. Το αγόρι της φρόντισε τα γενέθλιά της να της μείνουν αξέχαστα. Επειτα από μήνες social distancing τους οποίους το ζευγάρι πέρασε στο σπίτι του Ντι Κάπριο, εκείνος οργάνωσε μια μίνι κρουαζιέρα πέριξ του Μαλιμπού. Το θέμα του πάρτυ ήταν εμπνευσμένο από την Αγρια Δύση, αφού τόσο ο ίδιος όσο και οι καλεσμένοι εμφανίστηκαν με καπέλα καουμπόι. Λέγεται μάλιστα ότι ο Λίο δεν αποχωρίστηκε ούτε στιγμή την προστατευτική μάσκα του, η οποία βέβαια, όπως μαρτυρούν οι φωοτγραφίες, κάλυπτε μετά βίας το στόμα και ούτε κατά διάνοια τη μύτη του.

Αλλά τι τον νοιάζει, αλήθεια, τι θα πει ο καθένας; Εξάλλου έχει πια μια ετοιμόλογη και δυναμική γυναίκα στο πλευρό του που δεν έχει καμία δυσκολία να απαντά σε όσα τους προσάπτουν. Οταν, για παράδειγμα, δέχτηκε κριτική για τη φωτογραφία του Χάμφρεϊ Μπόγκαρντ και της Λορίν Μπακόλ που πόσταρε στο Instagram της γράφοντας «μια αγάπη σαν κι αυτή», αποφάσισε να τα πει έξω από τα δόντια. Σε συνέντευξή της στους «Los Angeles Times», την οποία παραχώρησε σχετικά με τον ρόλο της στην ταινία «Mickey and the Bear», επισήμανε ότι καθένας μπορεί να ερωτεύεται και να βγαίνει με όποιον θέλει. Αλλά και όταν κατηγόρησαν τον καλό της ως Instagram husband, με αφορμή κάποιες φωτογραφίες τους στις οποίες ο Ντι Κάπριο φαινόταν να την απαθανατίζει με το κινητό του, εκείνη προέταξε τα στήθη της δηλώνοντας ότι ο Λίο είναι πολύ περισσότερα από τα ποταπά που του καταλογίζουν: οσκαρικός ηθοποιός, ακάματος υπερασπιστής του περιβάλλοντος, ίσως ο εφηβικός έρωτάς της που ευοδώθηκε.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ