2020-07-31 09:16:01
Φωτογραφία για ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SUMMER CAMP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΤΗΝ 24-26 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΑ!
 

Το 6ο κατά σειρά SUMMER CAMP που διεξήχθη στον Αστακό με πρωτοβουλία του τοπικού συλλόγου Α.Μ.Σ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με τον Α.Σ ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αριθμό Αθλητών αλλά και σε ποιότητα αφού εκτός των περσινών συλλόγων προστέθηκαν δυνατοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδος αφενός, και αφετέρου συμμετείχαν αθλητές παγκοσμίου κλάσης όπως ο Αθλητής της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ και παγκόσμιος πρωταθλητής ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ στους Άνδρες το 2019 ΤΕΛΗΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ο οποίος μάλιστα και δίδαξε.

Ένας προικισμένος αθλητής, μέλος της προ ολυμπιακής ομάδας της χώρας μας που κοιτάζει κατάματα την ολυμπιάδα του Τόκυο. Ο ανωτέρω συνοδευόταν εκτός από τους συναθλητές του, από τον Δάσκαλό του και προπονητή της εθνικής ομάδας κ. ΑΛΜΑΣΙΔΗ ΧΡΗΣΤΟ.

Επίσης συμμετείχε ο παγκόσμιος πρωταθλητής κωφών στο παραταεκβοντο ΛΙΟΤΣΟΣ ΠΑΥΛΟΣ συνοδευόμενος από την Δασκάλα του ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΝΑ του Α.Σ ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

Στην πυγμαχία δίδαξε ο επι 13 χρόνια πρωταθλητής Ελλάδος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής ο Δάσκαλος ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Το παζλ των παραπάνω συμπλήρωσαν αθλητές με πανευρωπαϊκές, βαλκανικές και πανελλήνιες διακρίσεις, μέλη μεγάλων συλλόγων στο χώρο του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ, συνοδευόμενοι από τους Δασκάλους τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ:

Διαβάστε περισσότερα » ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ