2020-07-31 10:35:54
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Τον έδειρε και τον ψέκασε επειδή δεν... ξεκίνησε στο πράσινο!
Δεν έχει προηγούμενο η μανιασμένη επίθεση που υπέστη ένας άτυχος άνδρας από έναν οδηγό 

Ι.Χ. αυτοκινήτου, που τον καταδίωξε επί ώρα από τον περιφερειακό δρόμο των Τρικάλων ως την πόλη, για να τον... δείρει επειδή δεν ξεκίνησε όταν άναψε το πράσινο φανάρι! Μάλιστα, τον ψέκασε και με ένα τοξικό σπρέι!

Το θύμα, που είχε και τη σύζυγό του μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, δεν αντιλήφθηκε ότι άναψε το πράσινο και ο οδηγός του οχήματος που περίμενε πίσω του άρχισε να κορνάρει και να του φωνάζει να ξεκινήσει, όπως και έκανε. Φαίνεται, όμως, ότι ο οδηγός του δεύτερου οχήματος θέλησε να τον... τιμωρήσει και τον ακολούθησε σε μεγάλη απόσταση με άγριες διαθέσεις.

Όταν ο πρώτος οδηγός σταμάτησε σε άλλο φανάρι, βγήκε από το αυτοκίνητό του, τον χτύπησε άγρια με γροθιές και του έριξε σπρέι στο πρόσωπο! Στη συνέχεια, έσπευσε να εξαφανιστεί, αλλά η σύζυγος του θύματος συγκράτησε τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου του και αναζητείται από την Αστυνομία, αφού το ζευγάρι υπέβαλε μήνυση σε βάρος του. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς παρουσίασε έντονη ερυθρίαση στο πρόσωπο και τα μάτια του έτσουζαν!

Δυναμίτης - Ειδήσεις You might also like:
dunamitis
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ