2020-07-31 14:44:33
Φωτογραφία για «Corona Who?» πάρτι και στο Λουτράκι Κορινθίας
Χωρίς τέλος οι εικόνες συγχρωτισμού στα μπιτς μπαρ της επαρχίας, τη στιγμή που

κυβέρνηση και λοιμοξιωλόγοι εκπέμπουν μηνύματα συλλογικής επαγρύπνησης με κάθε τρόπο

Μετά τη Μύκονο, απίστευτες είναι οι εικόνες συγχρωτισμού και στα μπιτς μπαρ της επαρχίας.

Διοργανώνουν πάρτι χωρίς να τηρούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ενώ δεν πραγματοποιούνται ούτε οι στοιχειώδεις έλεγχοι από τις αστυνομικές και δημοτικές Αρχές.

Οι εικόνες που θα δείτε στα βίντεο που ανέβασαν χθες το βράδυ οι θαμώνες γνωστού παραλιακού μπιτς μπαρ στο Λουτράκι Κορινθίας είναι αποκαρδιωτικές.

Εκατοντάδες νεαροί συνωστίζονται σε κάθε γωνιά του μαγαζιού, αδιαφορώντας για τις συνέπειες, τη στιγμή που κυβέρνηση και λοιμοξιωλόγοι εκπέμπουν μηνύματα συλλογικής επαγρύπνησης με κάθε τρόπο.

Ο διψήφιος αριθμός ασθενών σε σχεδόν καθημερινή βάση στα μεγάλα αστικά κέντρα, σε συνδυασμό με την αδυναμία λήψης οριζόντιων μέτρων, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου καθώς το ενδεχόμενο να ξεφύγει εκτός ελέγχου η κατάσταση είναι πλέον ορατό.

Βέβαια αυτό, όπως βλέπετε και στις χθεσινές εικόνες από το παραλιακό μπις μπαρ στο Λουτράκι, δεν φαίνεται διόλου να απασχολεί τους ιδιοκτήτες του καταστήματος, πόσο δε τους θαμώνες, στην πλειονότητα τους νεαροί ηλικίας 18-25 που ξεσαλώνουν δίχως αύριο και χωρίς να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και τα στοιχειώδη μέτρα υγιεινής.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ