2020-07-31 23:02:05
Φωτογραφία για Πρώτες Βοήθειες το καλοκαίρι: Το Medlabnews.gr-ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ σας παρέχει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το πιο χρήσιμο βιβλίο του καλοκαιριού!
Και φέτος το καλοκαίρι θα σας συντροφέψουμε στις διακοπές σας φροντίζοντας για την υγεία σας, με το νέο μας ηλεκτρονικό βιβλίο με θέμα «Πρώτες βοήθειες το καλοκαίρι»!

Στις 163 σελίδες του ηλεκτρονικού βιβλίου συγκεντρώσαμε τα πιο σημαντικά άρθρα για τα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν σε οποιονδήποτε την καλοκαιρινή περίοδο (όπως τσίμπημα μέδουσας, ηλίαση, πνιγμός, αναφυλακτικό σοκ κ.α.) αλλά και θέματα πρώτων βοηθειών γενικά (όπως λιποθυμία, τραυματισμός, σεισμός κ.α.)

Σύνολο 33 διαφορετικά άρθρα, για να σας βοηθήσουν εάν – ο  μη γένοιτο! – σας τύχει κάποιο απρόοπτο.

Καθώς το φετινό καλοκαίρι είναι «διαφορετικό» λόγω της πανδημίας, συμπεριλάβαμε και άρθρα που αφορούν τον κοροναϊό COVID-19, όπως είναι οι οδηγίες που δίνονται στους ταξιδιώτες και οι αλλαγές στη διαδικασία της ΚαρδιοΠνευμονικής Αναζωογόνησης.

Πρόκειται για ένα χρήσιμο  βιβλίο γραμμένο σε απλή κατανοητή γλώσσα, που με σύντομες  οδηγίες  και  ευχάριστη  εικονογράφηση, κατευθύνει τον ενδιαφερόμενο  στις σωστές ενέργειες τη στιγμή που θα  χρειαστεί.


Προτιμήσαμε να διαθέσουμε το βιβλίο ηλεκτρονικά, σε μια ειδική πλατφόρμα κατάλληλη για e-book, ή e-magazines, όπου φιλοξενούνται χιλιάδες έντυπα από όλο τον κόσμο και πολλά είναι ιδιαίτερα γνωστά. Με αυτό τον τρόπο όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση στις χρήσιμες αυτές πληροφορίες που, κυριολεκτικά, μπορούν να σώσουν ζωές!

Η καινοτομία του βιβλίου μας είναι ότι μπορεί να διαβαστεί σε όλα τα κινητά και tablet αφού προσαρμόζεται αυτόματα, και φυσικά σε desktop. 

Επίσης σε σχέση με τα κλασσικά βιβλία ή ένα απλό pdf αρχείο, διαθέτει ενεργά links αλλά και video που επεξηγούν κάποιες τεχνικές από τις οδηγίες που γράφονται.

Εύκολα μπορείτε

-                να αποθηκεύσετε το βιβλίο στο κινητό σας ή στον υπολογιστή σας, ώστε να έχετε πρόσβαση στις οδηγίες ακόμα και αν δεν έχετε σύνδεση στο ίντερνετ

-               να βρείτε γρήγορα το θέμα που σας ενδιαφέρει πατώντας πάνω σε αυτό στα περιεχόμενα του βιβλίου

-               να το μοιραστείτε με συγγενείς και φίλους, γιατί η γνώση αποκτά μεγαλύτερη δύναμη όταν τη μοιραζόμαστε!

Εάν σας άρεσε η προσπάθειά μας αυτή στείλτε το e-mail σας εδώ (ή απευθείας στο [email protected]), και θα ενημερωθείτε πρώτοι για το επόμενο ηλεκτρονικό βιβλίο που θα δημιουργήσουμε ενώ επίσης θα λαμβάνετε εντελώς δωρεάν το εβδομαδιαίο newsletter του Medlabnews.gr-ΙΑΤΡΙΚΑ ΝΕΑ με τα θέματα της εβδομάδας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΤΩΝΤΑΣ

ΕΔΩ

ή με QR CODE

Για να συνεχίσετε πατήστε στην πρώτη οθόνη που θα βγεί το CONTINUE TO Publication

Οδηγίες για εύκολη χρήση:

Βρείτε εύκολα αυτό που ψάχνετε κάνοντας κλικ στον τίτλο στα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ και θα οδηγηθείτε  απευθείας στο αντίστοιχο άρθρο

Αποθηκεύστε εύκολα το ηλεκτρονικό βιβλίο σε μορφή pdf

Μοιραστείτε εύκολα το ηλεκτρονικό βιβλίο με συγγενείς και φίλους

και 

Open publication - Free publishing
medlabgr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ