2020-08-01 17:00:21
Φωτογραφία για «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ»: Όσα θα δούμε στο αποψινό φινάλε
Το Σάββατο 1η Αυγούστου 2020 και ώρα 22:00, στην ΕΡΤ1, η εκπομπή «Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ», με τη Ναταλία Δραγούμη και τον Μιχάλη Μαρίνο, μας προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό πάρτι!! Αποχαιρετούμε τη σεζόν με τον πιο δροσερό, μουσικό τρόπο. Καλεσμένοι σ' αυτό το πάρτι αγαπημένοι φίλοι και φίλες σε μεγάλα κέφια!

Η Αποστολία Ζώη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Λίλα Τριάντη, ο Ζερόμ Καλούτα και η Άννα Φιλιππάκη μάς ξεσηκώνουν με τα τραγούδια τους και μας μεταφέρουν σε μέρη που μυρίζουν γιασεμί και θάλασσα, όπου ανθεί ο έρωτας, όπου λάμπουν ο ήλιος και τα μαργαριτάρια… Στην παρέα και η ηθοποιός Αλεξία Φάλλα, η οποία δίνει το δικό της στίγμα. Μαζί μας και το συγκρότημα Prestige The Band, οι οποίοι, μαζί με τον Ιάσονα Μανδηλά, ανεβάζουν τους τόνους και τους… χορούς στο τέρμα!

Καλοκαιράκι χωρίς Σοφία Αρβανίτη δεν γίνεται…. Η αγαπημένη τραγουδίστρια μάς «χαρίζει» τις παλιές, καλοκαιρινές της επιτυχίες, ενώ ο Κώστας Μαρτάκης παίρνει τη σκυτάλη και ανάβει το γλέντι! Ο Γιώργος Λιβάνης, η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Μαρία Καρλάκη, ο Κωνσταντίνος Φραντζής και η Χριστίνα Βραχάλη συνεχίζουν ακάθεκτοι στον ίδιο ρυθμό, με «σύμμαχο» τον ραδιοφωνικό παραγωγό Βασίλη Φορτούνη. Τη σκυτάλη παίρνει το συγκρότημα Walkman The Band, που ανεβάζει το κέφι στα ύψη!

http://www.tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ