2020-08-01 20:34:21
Φωτογραφία για ΗΠΑ: «Πιθανό το εμβόλιο μέχρι τις αρχές του 2021» λέει ο Φάουτσι
Αμερικανικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μέχρι τις αρχές του 2021 άφησε ο επικεφαλής επιδημιολόγος των ΗΠΑ Άνθονι Φάουτσι, μιλώντας στο Κογκρέσο, στην ειδική επιτροπή που ερευνά τους χειρισμούς της διακυβέρνησης Τραμπ στην πανδημία.

Ο Φάουτσι καθησύχασε τα μέλη του Κογκρέσου, λέγοντας ότι είναι πιθανό ένα ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μέχρι το τέλος της χρονιάς ή τις αρχές του 2021, ενώ άφησε αμφιβολίες για τις προσπάθειες της Ρωσίας και της Κίνας.

Όπως είπε, ελπίζει τόσο η Μόσχα όσο και το Πεκίνο να ελέγξουν το εμβόλιο, πριν το χορηγήσουν, ενώ υποστήριξε ότι δεν θα υπάρξουν εμβόλια πριν από αυτά των ΗΠΑ.

Στις ΗΠΑ, πάνω από 250.000 άτομα έχουν δηλώσει ενδιαφέρουν για να μετάσχουν στις κλινικές δοκιμές εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Παράλληλα, ο κορυφαίος επιδημιολόγος αμφισβήτησε την έρευνα του νοσοκομείου Φορντ στο Ντιτρόιτ, την οποία επικαλέστηκε ο Τραμπ και δείχνει προφανές όφελος από τη χρήση υδροξυχλωροκίνης, που το πρώτο διάστημα είχε θεωρηθεί ότι βοηθά στην καταπολέμηση της Covid-19.
anatakti
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο θερισμός του καλοκαιριού
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο θερισμός του καλοκαιριού
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ