2020-08-01 20:38:45
Φωτογραφία για Πού θα απολαύσεις μία μοναδική food & cocktails experience στην Αθήνα;
Το θαλασσινό Umi bar στο Matsuhisa Athens είναι ο high end προορισμός που διαλέγουμε στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

Irasshaimase! Αυτή είναι η ιαχή που ακούς καθώς το νεανικό, δροσερό, ευγενέστατο και χαμογελαστό (ναι, φαίνονται τα χαμόγελα κάτω από τις μάσκες, από τα μάτια) προσωπικό του Matsuhisa Athens σε υποδέχεται στο «Umi» bar, ένα στολίδι της Αθηναϊκής Ριβιέρας και το μέρος που πρέπει να επισκεφθείς οπωσδήποτε τώρα το καλοκαίρι αν θέλεις να απολαύσεις μία μοναδική Food & Cocktail Pairing Experience.

Advertisement - Continue Reading Below

Umi είναι στα ιαπωνικά η λέξη για τη θάλασσα, και το φωτεινό μπλε που υπογραμμίζει την αισθητική του κυκλικού bar, σε κάνει να νιώθεις ότι μοιράζεσαι για λίγο το θρόνο του Ποσειδώνα με θέα αυτή την απίστευτη θάλασσα κάτω από τα πόδια σου. Οι έμπειροι bartenders του Umi, έχουν στη διάθεσή τους homemade σιρόπια που παρασκευάζονται από ένα εξειδικευμένο προσωπικό με ιδιαίτερη εκπαίδευση, ενώ κάθε τι μέσα στο bar του Matsuhisa σε προδιαθέτει για το «perfect serve» που γρήγορα θα έρθει προς το μέρος σου. Passion fruit brûlée Peach and bubbles Nobu cocktail


Δύο χρόνια μετά το πολύ επιτυχημένο λανσάρισμα του Umi bar στον εξωτερικό χώρο του Nobu Matsuhisa, ο συνδυασμός εκλεκτών πιάτων με πρωτότυπα κοκτέιλ που ετοίμασαν οι μετρ της τέχνης του mixology, το φέρνει στην πρώτη γραμμή της γλυκιάς ζωής που ξεκινά καθώς ο ήλιος βουτάει στα νερά του Σαρωνικού. Kyoto Kiss

Πέρα από τα signature cocktails που σερβίρονται σε όλα τα Matsuhisa bars ανά τον κόσμο, το Umi bar στον Αστέρα ξεχωρίζει με τη μοναδικότητά του και για την εντυπωσιακή λίστα κοκτέιλ που μοιάζουν να έχουν γεννηθεί από το μεσογειακό του περιβάλλον. Οι πρώτες ύλες είναι διαλεχτές και οικείες: Κουμκουάτ, φραγκόσυκα, λωτός, μαστίχα αλλά και μπαχαρικά και βότανα της ελληνικής γης συμπληρώνουν τον κατάλογο με τα κλασικά εξωτικά υλικά μιας ενημερωμένης πρότασης με premium αλλά και tailored συνταγές.

Από το Umi bar δεν θα μπορούσε να λείπει μια δυνατή λίστα περίπου 450 κρασιών και sake, που αποτελούν exclusive editions στην Ελλάδα, καθώς και μια έξυπνη στροφή προς ετικέτες της ηφαιστειογενούς Αίτνας και της θερμής Ισπανίας ολοκληρώνουν τη μεσογειακή εμπειρία σε αυτόν τον high-end προορισμό που αναδικνύεται από την ομορφιά του τοπίου γύρω του.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ